2777
2789
عنوان

مامانها بیان لطفا🙏

388 بازدید | 33 پست

دوستان دخترم 5ساله س

از دوسالگی هر وقت سرما میخوره میگه سرم درد میکنه😩

حتی جزیی ترین سرماخوردگی که فقط کمی ابریزش بینی داره بازم از سردرد شکایت میکنه

بعد از اینکه خوبم میشه گاه گاهی میگه. البته نه با گریه و بی قراری یا کسلی   فقط میگه و میره

الان از دیروز کمی تب خفیف داره بازم میگه سرم درد داره😢😢😢😢😢

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از هرکی میپرسم. میگه وا دیوانه شدی. خب سرماخورده برام سواله آیا واقعا بچه های شمام تو سرما سردرد می ...

خواهر زاده منم همینطوره. البته اون کم خونی هم داره. دیگه نمیدونم ربطی داره به کم خونیش یا نه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

عزیزم نمیدونم ولی بنظرم دخترتو دکترببر یه عکس ازسرش بگیره

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

چشمشوچک گردی؟؟

واینکه سینوزیت نداره ؟؟؟

پسرمن یمدت زیادمیگفت سرم دردمیکنه ک بعدفهمیدم اربیخوابیشه دیروقت میخوابید

البته من چشم پزشکبردم 

سینوسشم چک کردم بعدک خوابش درست شدمشخص شداراونه 

کمخونی نداره ؟

اگ خودتم سردردمیشی  وخونه میگی یکمم تقلیدمیکنن ازروعادت 

وخدایی که بشدت کافیست

همه ادما تو سرماخوردگی سر درد میگیرن عزیزم

البتع ک بچه ها تا بی حال میشن میگن دلم درد میکنه عجیبه ک دختر تو سرش رو میگه😄

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

عزیزم دخترای من اصلا نمیگن سرم درد میکنه با این که کاملا میفهمن.....

به نظرم یه دکتر ببرش شاید لازم باشه از سرش عکس بگیرن.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
از هرکی میپرسم. میگه وا دیوانه شدی. خب سرماخورده برام سواله آیا واقعا بچه های شمام تو سرما سردرد می ...

نه دخترمنم پنج سالشه زیادهم سرمامیخوره ولی سردرد ندار،ببرش یه دکترتا نگرانیت بره

خواهر زاده منم همینطوره. البته اون کم خونی هم داره. دیگه نمیدونم ربطی داره به کم خونیش یا نه

درحالت عادی هم سردرد میگیره یا فقط موقع سرماخوردگی؟

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن