2777
2789
ممنونم به این حرف هااعتقاد دارم ولی می گم این سرنوشت خودم خواستم خود خواسته بود .قبول دارید عمر خیلی ...

عزیز دلم شما الان این نصف شبی افکار ناراحت کننده و غیر واقعی و بدبینانه بهت هجوم آورده 

تورو خدا ناشکری نکن شما میگی دوتا سقط هم داشتم آخه چته تو که باید خداروشکر کنی الان 

کمی به زندگی آدم‌های دیگه توجه کن ببین چقدر زندگی‌ها از هم متفاوته من کسانی میشناسم بعد از یه طلاق در سن ۳۸ سالگی ازدواج کردن و ۳۹ بچه اول آوردن یا اینکه چهل به بعد ازدواج کردن و تا ۴۵ سالکی دوبچه اوردن 

یاالان خیلی‌ها ده ساله ازدواج کردن و همسن شما هستن و بچه اول هم فعلا نخواستن بیارن یکیشم خودم

برو ذکر بگو بگیر بخواب و این افکار رو رها کن فردا حالت بهتر میشه 

من چقدر مامانهای ۷۰ ساله دیدم چقدر هوای بچه هاشون رو دارن سالم و سرحال و شاداب 

از الانت لذت ببر کی فردا را دیده 

من خیلیارا دیدم تو ۵۰ سالی مادر میشن و دکترام اصلا نگفتن چرا

سنت عالیه 

خیلیا تو ۳۵یا ۴۰ تصمیم دارن ازدواج کنن 

بچه که هیچ 

منیکه مادرم دارم تو شهر غریبم همیشه تنها بودم 

و ۴۰ سالمه تصمیم به اوردن فرزند دومو دارم

برا اینکه دخترم تنها نباشه 

مرگ حقه یکی تو سن کمتر یکی بیشتر کجا خداگفته قرار همه تا ۸۰ یا ۹۰ عمر کنن 

یگی میبینی تو سن کم دوتا بچم داره ولی به علنهای مختلف فوت میشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم به این حرف هااعتقاد دارم ولی می گم این سرنوشت خودم خواستم خود خواسته بود .قبول دارید عمر خیلی ...

نخیر دست خودت هم نبوده همونطور که دوسقط قبلی هم دست خودت نبود اونا رو خدا نخواست ولی این رو برات خواست 

اوووه هنوز کلی جاداری تا به سن ملکه انگلیس برسی مامان جان عمر کوتاه چیه 

اگر خدا برامون نخواد زنده بمونیم ممکنه یه نفس بعدی‌مون هم بهمون نده درصورتی که ۱۰ سالمون باشه  یا اینکه ۹۰ سال نفس بکشیم 

به نظرم شبا بیدار نمون ذهن و افکارت خراب میشه عزیزم 

عزیز دلم شما الان این نصف شبی افکار ناراحت کننده و غیر واقعی و بدبینانه بهت هجوم آورده تورو خدا ناشک ...

نظر منم همینه و اینکه کی خبر از فردا راداره  عمر دست خداست 

همه حرف هاتون قبول دارم ولی خوب 9یه موقع خدا سرطان می ده آدم تسلیمه .الان پن واسطه حیات کس دیگه شدم ...

خیالت راحت داری 

مردم تو سن ۴۲ سالگی تا ۴۵ سالگی بچه سومو چهارمو میارن 

تو ۳۶ داری بچه دومو میاری این عالیه 

دیگم سخت جلوگیری کن که نشی 

اینجور افسردگی بگیری همین دوتا را بزرگ کن بسته 

برا منم دعا کن خدا بده من میخوام دومیا چند ساله نمیشم شایدم هیچوقت نشم البته من همین یکی ۸ سالشه پدرم در اومده شاید صلاحم اینه نشم دیگه

پاشو ی وضویی بگیر ی دعایی بخون

بچه نعمته خیلی هم جوانی

۳۶سنیه مگه

من سال پیش میخاستم جامله شم با اعتماد بنفس ۴۲ ساله

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

احتمالات مرگ رود خیلی کمه اصولا همه خانم ها تو یه رده سنی فوت می کنن

کی  گفته کجاسن مرگ یکی بوده 

یکی ۲۰ سالگی دور از جونت فوت میگنه یکی ۱۰۰ سالگی 

خیالت راحت داری مردم تو سن ۴۲ سالگی تا ۴۵ سالگی بچه سومو چهارمو میارن تو ۳۶ داری بچه دومو میاری این ...

بفرما اسی

ایشون خانوم گل مهر عزیز گفتن

گل مخر جان رو خیلی ساله میشناسم بیشتر از ۱۰ ساله

گل مخر بچم کلاس اولیه نابودم کرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پاشو ی وضویی بگیر ی دعایی بخونبچه نعمته خیلی هم جوانی۳۶سنیه مگهمن سال پیش میخاستم جامله شم با اعتماد ...

واقعا ۴۲سالته 

من فکر میکردم هنوز ۲۰ سالته 😅

بفرما اسیایشون خانوم گل مهر عزیز گفتنگل مخر جان رو خیلی ساله میشناسم بیشتر از ۱۰ سالهگل مخر بچم کلاس ...

والله دختر منم دوم رفته دیروز کلی از دستش گریه کردم