2777
2789
عنوان

مامانها بیان لطفا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیدونم ولی بنظرم دخترتو دکترببر یه عکس ازسرش بگیره

دوسال پیش بدجور خورد زمین. با سرش

با هزار بدبختی و کولی بازی خودم بردم سی تی اسکن انداختم

جیزیم نبوده خداروشکر

الان دیگه اطرافیانم بهم عذاب وجدان میدن که الکی میخوای بچه رو اشعه بدی

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

پسرم اینجور بود هر وقت سرما میخورد یا تب می کرد میگفت سرم درد میکنه الانم تو ۱۸ ساله هر وقت هر چی میشه میگه سرم درد میکنه حالا که می بریمش دکتر میگه فشار پایینه شاید دختر شمتم کم خونه یا فشارش افت میکنه چند یال پیش عکس از سرش گرفتیم گفت مشکلی نداره 

سلام خانومی,چند سال پیش تو یه برنامه ی تلویزیونی دکتره میگفت ,بچه ها خیلی نمی دونن دقیق کجاشون درد میکنه بخاطر همین اکثرا میگن یا سرمون درد میکنه یا دلمون ولی دخترشما فک کنم ببرین دکتر خیالتون جمع تره. منم گاهی وقتا که تب میکنم سردرد هم میشم

چشمشوچک گردی؟؟ واینکه سینوزیت نداره ؟؟؟ پسرمن یمدت زیادمیگفت سرم دردمیکنه ک بعدفهمیدم اربیخوابیشه ...

علایم سینوزیت نمیدونم چجوریه

پارسال چشم پزشک بردم اصلا نذاشت چک کنه چنان مقاومت میکرد. کمی خونی کم داره

پسرم اینجور بود هر وقت سرما میخورد یا تب می کرد میگفت سرم درد میکنه الانم تو ۱۸ ساله هر وقت هر چی می ...

یه کمی کم خونی داره

پسرمم دارع ولی اون هیچ وقت سردرد نمیشه

دخترم خیای سربه هواس. شب و روز میخوره زمین و این ور اون ور

درحالت عادی هم سردرد میگیره یا فقط موقع سرماخوردگی؟

موقع سرما خوردگی. در حالت عادی می‌گفت سرم گیج می‌ره. آزمایش که کردن آهن خونش خیلی کم بود

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
ممنونم ازت

فدات.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
دوسال پیش بدجور خورد زمین. با سرش با هزار بدبختی و کولی بازی خودم بردم سی تی اسکن انداختم جیزیم نب ...

بقیه رو ول کن عزیزم انشالله که چیزیش نیس و سالمه اما واس راحتی دل خودت ببرش دکتر

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏
بقیه رو ول کن عزیزم انشالله که چیزیش نیس و سالمه اما واس راحتی دل خودت ببرش دکتر

ممنونم عزیزم. همین کارو میکنم. پیر شدم از استرس و.فکر و خیال