2777
2789
عنوان

اولین باری که دلت واسش لرزید....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 42 پست
رفته بودیم برا خرید عقد... گفت امروز به اسم صدات میکنم از فردا میشی عزیزم😍❤ انقد ب دلم نشست

اوووولالا  

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همان بار اولی که دیدمش چقدر جدی بود یک حسی گفت این خود خودشه بعد دیدم همکاراش براش یک دختر دیگه درنظر گرفتن بیخیال شدم تا اینکه فرداش دوستم که همکارش بود  رنگ زد گفت بدجور پیگیرت شده میخادت😉

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

بله الان دیگه برعکس ازترس میلرزه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

ازدواجمون سنتی بود اوایل اسفند عقد کردیم موقع برگشت بارون میومد دستمو گرفت بین دوتا دستاش تا گرمش کنه

عجیب دلم لرزید❤❤❤❤

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
اولین لرزیدن دل یا اولین لرزیدن دل برای شوهر؟

فرقی نداره  

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

از روز اول ک دیدمش الانم بعد از. ۵ سال ک دوست بودیم و ده ماهه ک ازدواج کردیم هربار. میبینمش دلم میلرزه و ضربان قلبم تند. میزنه

هر موقع درموردش حرف میزنم چشام برق میزنه(اینو همه میگن بهم خثدم ندیدم(

بله الان دیگه برعکس ازترس میلرزه

😂😂

من که رو خیلیا کراش داشتم 😂😂😂😂😂😁

ولی یکیشون فرق داره ،یه جور خاصی دوسش دارم ولی فک کنم وقتی دلم لرزید که فهمیدم عاشقمه 😁😁😁😁

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  
از روز اول ک دیدمش الانم بعد از. ۵ سال ک دوست بودیم و ده ماهه ک ازدواج کردیم هربار. میبینمش دلم میلر ...

وقتی ی نفر عاشق باشه چشماش میشه آینه احساس