2777
2789
عنوان

اولین باری که دلت واسش لرزید....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 42 پست
وقتی اومد خونمون سرش پایین بود منم عاشق بچه مثبتها بودم هیچی ازش ندیم فقط موها رو ریشهاشو دیدم باهمو ...

آخی چ قشنگ

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن روز از دوستیمون گذشته بود ی سوتفاهمی پیش اومده بود من گریه کردم اونم عصبانی شد گفت برو خونه منم پیاده شدم از پشت سر هی صدام میزد برگرد باتواممممم ...... بیا کارت دارم بعد رفتم زنگ زد گریه کرد همونوقع فهمیدم خیلی دوسش دارم 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

وقتی دوست بودیم ی شب رفته بودیم بیرون بارون میومد جلو مغازه نگه داشت بره چیزی بخری از تو ماشین که نگاهش کردم ی لحظه دلم  لرزید همونجا عاشقش شدم 

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
چن روز از دوستیمون گذشته بود ی سوتفاهمی پیش اومده بود من گریه کردم اونم عصبانی شد گفت برو خونه منم پ ...

از گریه ت عصبانی شد؟

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
وقتی دوست بودیم ی شب رفته بودیم بیرون بارون میومد جلو مغازه نگه داشت بره چیزی بخری از تو ماشین که نگ ...

پس یهویی شد...!

اره اولین بار بود گریه میکردم و بخاطر ی چیز خیلی بیخود 😖

آها  

یموقع اشنا پیداشه بدبخت میشمااا توخیابون بود صبح مدرسه میرفتم من کلاس هفتم بودم اون نهم چند روزی ب ...

از این یواشکی ها....