0masti0 مدیر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 عنوان اولین باری که دلت واسش لرزید....؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 42 پست تعریف کنید#انرژی_مثبت - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت... 1398/10/29 | 14:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0masti0 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 وقتی اومد خونمون سرش پایین بود منم عاشق بچه مثبتها بودم هیچی ازش ندیم فقط موها رو ریشهاشو دیدم باهمو ... آخی چ قشنگ - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
76afson عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 3950 چن روز از دوستیمون گذشته بود ی سوتفاهمی پیش اومده بود من گریه کردم اونم عصبانی شد گفت برو خونه منم پیاده شدم از پشت سر هی صدام میزد برگرد باتواممممم ...... بیا کارت دارم بعد رفتم زنگ زد گریه کرد همونوقع فهمیدم خیلی دوسش دارم تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
خانم_آقا_حمید عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 1569 وقتی دوست بودیم ی شب رفته بودیم بیرون بارون میومد جلو مغازه نگه داشت بره چیزی بخری از تو ماشین که نگاهش کردم ی لحظه دلم لرزید همونجا عاشقش شدم تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
0masti0 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 چن روز از دوستیمون گذشته بود ی سوتفاهمی پیش اومده بود من گریه کردم اونم عصبانی شد گفت برو خونه منم پ ... از گریه ت عصبانی شد؟ - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
0masti0 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 وقتی دوست بودیم ی شب رفته بودیم بیرون بارون میومد جلو مغازه نگه داشت بره چیزی بخری از تو ماشین که نگ ... پس یهویی شد...! - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
76afson عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 3950 از گریه ت عصبانی شد؟ اره اولین بار بود گریه میکردم و بخاطر ی چیز خیلی بیخود 😖 تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
0masti0 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 اره اولین بار بود گریه میکردم و بخاطر ی چیز خیلی بیخود 😖 آها - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
خانم_آقا_حمید عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 1569 پس یهویی شد...! آره خیلی یهویی تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
bahhhhhharan عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1364 از روز اول که رفتیم سرکلاس نگاش کردم ازش خوشم اومد الان 4ساله میگذره ولی هنوز بهم نرسیدیم
0masti0 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 یموقع اشنا پیداشه بدبخت میشمااا توخیابون بود صبح مدرسه میرفتم من کلاس هفتم بودم اون نهم چند روزی ب ... از این یواشکی ها.... - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
asalijoon عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 9358 محرم بودیم اولین بار که بعد محرمیت همو تو خونه مجرویش دیریم اومد جلوم و گفت اجازه میدی بغلت کنم؟ جنتلمن کی بود آخه 😍