2777
2789
عنوان

غذاهاي خوشمزه نوزاد و كودك

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 44 پست
نمک ید داره برا بدنش نیازه

ید تو منابع دیگه هم هست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم ۶ ماهشه میفهمه فرنی میدم عوق میزنه شیرینش که میکنم با یه ولعی میخوره که نگو

من تو فرنی و حریره بادوم سیب گلابی یا موز رنده شده میریزم با شیره هم بعضی وقتا شیرین میکنم ولی شکر نمیزنم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دستور دوم بعنوان وعده ناهار و شام 

پوره سبزيجات خوش طعم 

هميشه اب مرغ داشته باشيد تو فريزر 

يك قاشق عصاره مرغ يك هويچ كوچك يك سيب زميني كوچك نصف كدو سبز ريز نخود فرنگي بيست عدد كمي نمك و سر قاشق چايخوري ابليمو و زردچوبه خيلي كم همه رو بذاريد بپزه با اندازه يك نخود نبات بندازيد توش ميكس كنيد و نوش جانش

حليم موز و برنج برنج رو يك سوم پيمانه با اب سرد خيس كنيد  يك و نيم ليوان شير بجوشونيد بونجو ب ...

👍👍همون شیر برنج خودمونه با موز منم درست میکنم خوبه 

غذای بعدی 😋

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

دوستان جو دوسر پرک هم برا صبحانه امتحان کنین خیلی مقوی و خوبه . جو رو با اب و خرمای پوست کنده بذارین بپزه خوشمزه و پر از خواصه

دوستان جو دوسر پرک هم برا صبحانه امتحان کنین خیلی مقوی و خوبه . جو رو با اب و خرمای پوست کنده بذارین ...

ابشو بزاریم تموم بشه؟ بعد له کنیم بدیم بچه 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

دستور سوم 

ارد برنج شيره بادام كه ايشالا بلدين بگيرين شيره بادوم 

نبات نصف سيب پخته رو رنده كنيد ارد برنج رو با كمي اب و يه ذره نبات حل كنيد و با شيره مخلوط كنيد بذاريد مثل فرني بپزه سيب پخته رو داخلش رنده كنيد و بريزيد ميكس شه

من تو فرنی و حریره بادوم سیب گلابی یا موز رنده شده میریزم با شیره هم بعضی وقتا شیرین میکنم ولی شکر ن ...

منم اب سیب میریزم ولی تا شیرین نریزم نمیخوره

سوپشم نمک بزنم میخوره وگرنه عوق میزنه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
ابشو بزاریم تموم بشه؟ بعد له کنیم بدیم بچه 

جو دوسر پرک پختن زیاد نداره آب زیاد نریزین خرما هم ک حرارت ببینه قشنگ مخلوط میشه نیاز به له کردن نیست

دستور چهارم 

اندازه يك قوطي كبريت گوشت گوسفند لطيف يا ماهيچه گوسفندي ١٥ عدد نخود ابگوشتي كه از قبل خيس خورده حسابي و پوستشو گرفتيد برنج دو قاشق غذاخوري هويچ سيب زميني همه رو بذاريد بپزه با كمي نمك زردچوبه و بعد پخت كامل ميكس كنيد