2777
2789
عنوان

غذاهاي خوشمزه نوزاد و كودك

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 44 پست

دستور پنجم 

تخم بلدرچين دو عدد بشكنيد با چنگال هم بزنيد تا يكدست بشه بريزيد تو شير و يك قاشق ارد برنج بريزيد همه رو هم بزنيد و بزاريد روي حرارت تا مثل فرني قوام بياد 

اين عاليه من اينو با تخم كبك هم درست ميكنم خيلي مقويه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين عاليه و اسون 

يك سيب زميني مترسط رو پوست كنيد بذاريد تو يكم اب بپزه وقتي پخت ابشو بريزيد و خودشو كامل له كنيد يك قاشق چايخوري كره يكمي نمك و يك قاشق خامه و كمي شير بهش اضافه كن كه غلظتش مثل فرني بشه و اگه ديديد گوله داره با بلندر يا دستگاه كامل لهش كنيد 

دستت درد نکنه خانومی،من دوتا بچه دارم اما تاحالا از این غذاها درس نکردم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دستور هفتم 

زرده تخم مرغ پخته رو با يك نخود نبات و يك قاشق چايخوري كره له كنيد 

يك قاشق غذا خوري ارد برنج رو در نصف كمتر ليوان شير حل كنيد و بذاريد مثل فرني بشه جوش كه اومد اون زرده و كره رو قاطيش كنيد و اگه شيرينيش كم بود كمي ديگه نبات اضافه كنيد و كمي كره در اخر 

مرتب هم بزنيد كه گوله نشه

دستور هشتم 

يه پياز كوچك يك قوطي كبريت سينه مرغ رشته فرنگي دو قاشق غذاخوري لپه نصف قاشق غذا خوري سيب زميني يك كوچك برنج دو قاشق غذا خوري هويچ يك كوچك با نمك و كمي زردچوبه و يك قاشق ابليمو همه رو بذاريد بپزه وقتي پخت لهش كنيد يا تو دستگاه ميكس كنيد 

دستور نهم 

٣ عددخرما رو تو اب داغ بندازيد تا پوستش كنده بشه 

ارد رو تفت بديد دو سه قاشق غذا خوري 

اگه زيره اسياب شده داريد كمي بريزيد داخلش ارد در حدي باشه كه رنگش طلايي بشه 

خرما رو كامل له كنيد ميتونيد از شيره خرما هم استفاده كنيد 

ارد كه تفت خورد خرما له شده رو با يك ليوان اب حل كنيد بريزيد رو ارد ها مثل فرني بشه غلظتش اگه شيرينيش كم بود نبات بربزيذ 

دستور دهم

بادام  گردو رو باهم اسياب كنيد 

ارد برنج دو قاشق رو تفت بديد تا بري خاميش گرفته بشه 

يك هويچ كوچك رو پخته و له كنيد 

هويچ و مغز ها رو بريزيد روي ارد و بذاريد روي گاز روش شير يا اب جوش بريزيد 

بقدري كه مثل غلظت فرني بشه فك كنم يك ليوان كافيه هم بزنيد تا بپزه پنج دقيقه 

اين ده تا دستور غذايي رو ميتونيد به ذائقه كودكتون مزه هاشو كم و زياد كنيد يا ببينيد چيو دوس داره بيشتر تكرار كنيد 

انشالله كه نوش جانشون بشه و خدا سلامتي بده بهشون 

براي سلامت من و بچه هامم دعا كنيد