2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام از کنکور 🥲🥲

127 بازدید | 21 پست

تجربی ام 

امسال کنکور دارم ....

تا سه بعد از ظهر مدرسه ام 

با خستگی و امتحان های فردا ...

ساعت ۱۲ شب می‌خوابم پنج و نیم صبح بیدار میشم:) 

بعد مدرسه هم تا شب کلاس آنلاین دارم 

واقعا ....

چرا میری مدرسه 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست بیشتر توضیح میدید برا دهمی ها ی تیزهوشان چی پیشنهاد میدید ک امتحانات شوم رو خوب بدن؟

کلاس کنکوره

تو تلگرام هم ویدیوهاشو میذارن

من پیشنهادم دهم یازدهم ویدیو ببین 

دوازدهم اگه مشکل مالی نداری ثبت نام کن 

هرچند باهمون ویدیو هم کارت راه میوفته

استاد عظیمی دبیر مطرح زیستن فوق العادن  خودشونم پزشکن

شیمی استاد فراهانی خیلی خوبن، خودشون داروسازن شیمی رو یجور توضیح میدن روان

استاد حیدری برا ریاضی خوبن، روش های جالبی دارن که سرعتی بتونین تست بزنین من اصن عاشق ریاضی شدم باهاشون

ایشون کلاسشون پایه نداشت تا پارسال، فقط کلاس جامع بود

امسال یازدهمم دارن، اما همون جامع رو میتونین ببینین، اونم نه الان تابستون ببینین چون جامع هس بعضی چیزا الان بدردت نمیخوره

برا فیزیک هم استاد شجاعی خیلی روان توضیح میدن انقد معلم فیزیک دیدم هیچکدوم رو نپسندیم هیچکدوم مث ایشون نبودن 

اینا منابع کنکورین 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

پسرم

اهان موفق باشن

برا امتحان هاشونم باید کتابو خیلی دقیق از اول سال بخونن

براشون کتاب تست تهیه کنین  ، که تست بزنن  از الان امادگی کنکور رو داشته باشن سال دوازدهم گیر نکنن 

مجبورم خب دولتیم اگر نرم گیر میدن

مگه مهمه دختر نهایتا مستمر صفر میدن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

همه این کارها و دقیق می‌کنه ولی بازم میاد...

امتحان مدرسه رو خراب میکنه؟ 

اخه مدرسه چون همه بتونن امتحان رو خوب بدن معمولا در سطحیکه درس دادن امتحان میگیرن 

خب شاید تمرکز ندارهموقع درس خوندن بگین گوشیشو بذاره داخل کمد هی نگاهش نکنه

اگه هم امتحان سطح بالا میگیرن، تست بزنه نکته ها داخل تستان