2777
2789
قربونت عزیز دلم ایشالا نی نی خوشگلت زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه دوست دارم ❤

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ممنون😍😍😍😍

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست خوبم خوبی؟نی نی گلت خوبه ؟بهتری خداروشکر؟

ســــــــــــــــــلام قربونت .

خوبیم و همچنان در حال استراحت مطلق.

شما چطوری بهتر شدی؟؟؟😍😍😍نی نی خوبه خطر رفع شده؟؟

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

اصلاااا نگران نباش گلم فقط استراحت کن رابطه به هیچ عنوان نداشته باش پله بالا پایبن نکن فقط دراز بکش منم توهفته ۱۲ پایین بود با استراحت و لطف خدا هفته ۱۸ رفت بالا 

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
ســــــــــــــــــلام قربونت . خوبیم و همچنان در حال استراحت مطلق. شما چطوری بهتر شدی؟؟؟😍😍😍نی ...

سلام به روی ماهت عزیز دلم خداروشکر که خوبی منم استراحت مطلقم نی نی هم فعلا خوبه دکتر گفت استراحت کن فقط تا دهم اسفند سونو آنومالی دارم 😘

برام دعا کنید ❤
من ۲۵ میل بود سرکلاژ کردم،،،خواهرانه میکنم حتما سرکلاژ کن،،من تا ۳۹ موند بچم

سلام عزیزم دوهفتس سرکلاژ کردم فعلا استراحت مطلقم همه چیزو رعایت میکنم تاببینم خدا چی میخواد واسم ممنونم عزیزم 

شما الان بارداری؟بارداری قبلت سرکلاژ شدی ؟تااخر استراحت بودی؟یکم اطلاعات بهم بده من فقط یکم تو خونه راه میرم اخه بدنم درد میگیره فقط بخوابم کار نمیکنم فقط ناهار و صبحانه میخورم ظرفارو هم میذارم شوهرم میاد میشوره همین

برام دعا کنید ❤
اصلاااا نگران نباش گلم فقط استراحت کن رابطه به هیچ عنوان نداشته باش پله بالا پایبن نکن فقط دراز بکش ...

سلام گلم خداروشکر انرژی گرفتم برام دعا کن بتونم نگهش دارم همه چیزو رعایت میکنم فقط برای سونو و دکتر میرم بیرون از خونه حتی آمپولامم قراره از این ماه یکی بیاد خونه بزنه که من نرم بیرون ممنون از راهنماییات کم کم بیا بهم سر بزن عزیزم خوشحالم که در کنار شما دوستای گلم هستم 😍😍😍

برام دعا کنید ❤
سلام گلم خداروشکر انرژی گرفتم برام دعا کن بتونم نگهش دارم همه چیزو رعایت میکنم فقط برای سونو و دکتر ...

سلام قربونت عزیزم ایشالا به سلامت این‌دوران بگذرونی و نی نی خوشگلتو سالم بغل کنی😍😍😍😘

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
سلام به روی ماهت عزیز دلم خداروشکر که خوبی منم استراحت مطلقم نی نی هم فعلا خوبه دکتر گفت استراحت کن ...

خب دیگه مراحل سخت و گذروندی نگران نباش.انشاا...سرموقع بغلش میکنی😍😍😍

منم دهم اسفند باید برم دکتر واسه تاریخ زایمان😊

خب دیگه مراحل سخت و گذروندی نگران نباش.انشاا...سرموقع بغلش میکنی😍😍😍 منم دهم اسفند باید برم دکتر ...

به سلامتی زایمان کنی دوست عزیزم 😍😍😍پس اونروز حتما یادت هستم توهم یادم باش❤❤

برام دعا کنید ❤
به سلامتی زایمان کنی دوست عزیزم 😍😍😍پس اونروز حتما یادت هستم توهم یادم باش❤❤

حتما موقع زایمان دعات میکنم توروخدا دعا کن این چند هفته هم به خوبی بگذرونم همش نگرانم همش میگم یعنی دارم مامان میشم

حتما موقع زایمان دعات میکنم توروخدا دعا کن این چند هفته هم به خوبی بگذرونم همش نگرانم همش میگم یعنی ...

باشه چشم حتما حتما اگه لیاقتشو داشته باشم

ایشالا که بسلامتی میگذرونی نگران نباش توکل به خدا من بااینکه بچه دوممه باورم نمیشه از ذوق بغل کردن بچه بوییدنش شیر دادنش شبا خوابم نمیبره الهی که دامن همه ی منتظرا سبز بشه 

توروخدا بعد زایمانت بیا از حال خودت باخبرمون کن  😘😘😘😘

برام دعا کنید ❤