باشه چشم حتما حتما اگه لیاقتشو داشته باشم ایشالا که بسلامتی میگذرونی نگران نباش توکل به خدا من باای ...
چشم حتما حتما.منم عاشق شب نخوابیام که بچه دنیا میاد تا حالا تجربه نکردم همه میگن سخته دوست دارم ببینم چطوریه😃😃
دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
چشم حتما حتما.منم عاشق شب نخوابیام که بچه دنیا میاد تا حالا تجربه نکردم همه میگن سخته دوست دارم ببین ...
عزیزم چشمات پرنور باشه
ولی لذتش خیلی بیشتره بهشت را به بها میدهند نه بهانه .واسه همینه که بهشت زیر پای مادراست گلم من میگم بچه بیاد درسته سختیا و نگرانیا تمومی نداره ولی بعد بدنیا اومدن بچه نصف استرسا حله و قابل تحمل و البته سراسر عشق 😍😍😍
عزیزم چشمات پرنور باشه ولی لذتش خیلی بیشتره بهشت را به بها میدهند نه بهانه .واسه همینه ...
اررره دقیقا من که کل بارداریو تو استرس بودم😥
دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون