2777
2789
باشه چشم حتما حتما اگه لیاقتشو داشته باشم ایشالا که بسلامتی میگذرونی نگران نباش توکل به خدا من باای ...

چشم حتما حتما.منم عاشق شب نخوابیام که بچه دنیا میاد تا حالا تجربه نکردم همه میگن سخته دوست دارم ببینم چطوریه😃😃

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
چشم حتما حتما.منم عاشق شب نخوابیام که بچه دنیا میاد تا حالا تجربه نکردم همه میگن سخته دوست دارم ببین ...

عزیزم  چشمات پرنور باشه 

ولی لذتش خیلی بیشتره بهشت را به بها میدهند نه بهانه .واسه همینه که بهشت زیر پای مادراست گلم من میگم بچه بیاد درسته سختیا و نگرانیا تمومی نداره ولی بعد بدنیا اومدن بچه نصف استرسا حله و قابل تحمل و البته سراسر عشق 😍😍😍

برام دعا کنید ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  چشمات پرنور باشه  ولی لذتش خیلی بیشتره بهشت را به بها میدهند نه بهانه .واسه همینه ...

اررره دقیقا من که کل بارداریو تو استرس بودم😥

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
خب دیگه مراحل سخت و گذروندی نگران نباش.انشاا...سرموقع بغلش میکنی😍😍😍 منم دهم اسفند باید برم دکتر ...

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه بسلامتی زایمان کردی یا هنوز نه؟اگه پیاممو خوندی یه خبر بهم بده😘😘

برام دعا کنید ❤
حتما موقع زایمان دعات میکنم توروخدا دعا کن این چند هفته هم به خوبی بگذرونم همش نگرانم همش میگم یعنی ...

سلااام عزیزم خوبی 

چخبرا زایمان کردی بسلامتی؟یه خبر از خودت بهم بده گلم

برام دعا کنید ❤
سلام عزیزم خوبی قبل از اینکه سونو واژینال دوم رو بری فرفیون مصرف کرده بودی؟

سلام بله 4روز قبلش شروع کردم به مصرف فرفیون 3روز خوردم عزیزم خداروشکر فعلا خوبم 

برام دعا کنید ❤
سلااام عزیزم خوبی چخبرا زایمان کردی بسلامتی؟یه خبر از خودت بهم بده گلم

سلام خیلی وقته از تاپیکتون گذشته خواستم بدونم شما به سلامتی زایمان کردین؟من هفته۱۲ طول سرویکس۳۲بود اونم شکمی احتمالا واژینال کمترم باشه نمیدونم چیکارکنم

به توکل نام اعظمت💚