2777
2789
عنوان

چیکارکنم مادرشوهرمو برادرشوهر لندهورم گورشونوگم کنن برن خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 29373 بازدید | 393 پست
هر چیزی به اندازه خوبه حتی محبت کردن 

اره بخدا محبت زیاد خوب نیست

گفتم که ما غریبیم، مثلا تا میرم شهرمون تا میام برم خونه مادرم نمیذارن،میگن نه ما دلمون تنگ شده بعدا برو

بعد از دوروز که به زور میخوام برم‌خونه مامانم، سریع زنگ میزنن میگن بیا میخواییم بریم فلان جا

حتی شب هم نمیتونم بخوابم خونه بابام

هی عصبی میشم جلو بابام  به شوهرم میگم اه به این مامانت، بابامم بدتر بهم گیر میده میگه خوب بود یه مادرشوهر داشتی که همیشه بیاد زندگیتو خراب کنه

من خجالت میکشم به مادرشوهرم حرف بزنم هی سر شوهرم غر میزنم😂😂

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
خدارو صد بار شاکریم که اعتیاد هم داره جز رسم و رسوم های طایفه ای میشه🤦🏻‍♀️ منبعد دیگه توی اخبار و ...

👌👏

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودت رو بزن به موش مردگی مثلا مریضی و نمیتونی پذیرایی کنی.معلومه هم خودت هم شوهرت آسی شدید. 

بیفت تو رختخواب اونام ببینن کسی نیست در خدمتشون باشه میرن.زن و شوهر بعد ده روز یه خلوت واسه خودشون نداشته باشن؟؟؟ وا

البته این اشتباهه من ذره ای کمک از خانواده ها قبول نمیکنم که توقع هم ایجاد نشه ببخشید ولی خود شما ...

👌👌👌👌 اره ادم انگار مدیون طرف میشه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

اسی نمک بریز تو کفششون افتابه توالتت رو هم رو به قبله کن سیر و پیاز و ترخونم بخون تا زود برن😂😂 چیز دیگه ای به فکرم نرسید چون هر کی هرچی گفت گفتی نمیشه میخوام با احترام برن این کارارو بکن با احترام میرن خخخخخ

ببین خودت رو بزن به موش مردگی مثلا مریضی و نمیتونی پذیرایی کنی.معلومه هم خودت هم شوهرت آسی شدید.&nbs ...

عاصی درسته عزیزم🌹

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
خدارو صد بار شاکریم که اعتیاد هم داره جز رسم و رسوم های طایفه ای میشه🤦🏻‍♀️ منبعد دیگه توی اخبار و ...

مرض😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اره بخدا محبت زیاد خوب نیست گفتم که ما غریبیم، مثلا تا میرم شهرمون تا میام برم خونه مادرم نمیذارن،م ...

خیلی محترمانه بگو دوست داری دوشبم خونه پدرت باشی 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
اصل حرفتو میشه فهمید ولی رعایت هم چیز خوبیه حتی همون طوایفی که میگی هم نسبت به موندن خونه داماد یا پ ...

میدونید من چی میگم.خود اسی نوشته بهم پول و طلا زیاد میدن مثل دخترشون دوسم دارن.من میگم تحمل کردن همچین ادمای کار سختی نیست

البته من اصلا با قسمت موادش موافق نیستم

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
خوب عزیزم با سر افتادی تو کوزه عسل کیف کن دیگه 

نبخدا دارم اذیت میشم

بخدا قسم روزی سه دفعه بهم زنگ میزنه هر بار بیشتر از نیم ساعت حرف میزنه

خسته شدم دیگه

یعنی کافیه فقط یکبار جواب ندم پدرمو در میاره، صد دفعه بعدش تند تند زنگ میزنه

فکرشو بکن حموم هم بخوام برم قبلش میگم مامان من دارم میرم حموم نگران نیاش 

حالا شانس اصلا به شوهرم زنگ نمیزنه اما گیرررر داده به من

منم اخلاقم جوریه که همیشه کناره گیرم😂

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
دارم،ولی چیکارکنم،حالاک میکشن یکمم بامن توکاراخونه همکاری کنن

😐😐😐😐😐😐

حالا که میکشن به تو هم کمک کنن!؟ 

من هیچ من نگاه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
مرض😂

والا😂

چشاشونم شهلا میکنن و میگن اییییییش ما توی فامیلمون رسمه

هممون کراکی و شیشه ای هستیم

شمام لطفا قضاوت نکن

اصلا تو سلیقهء من نیستی🤦🏻‍♀️

.Pain🔥you made me a believer

میدونید من چی میگم.خود اسی نوشته بهم پول و طلا زیاد میدن مثل دخترشون دوسم دارن.من میگم تحمل کردن همچ ...

اسی رو با کاربر سحر اشتباه گرفتی شما

حالا شما طرف میلیون میلیون بهت میده سر یه کیلو پسته وا بده دیگه😐😐

اصلا بحث سر پسته نیست

سر اینه چرا رفتن سر کابینت

حالا هم که رفتن چرا بدونه برا خود من نذاشتن😂