2777
2789
عنوان

چیکارکنم مادرشوهرمو برادرشوهر لندهورم گورشونوگم کنن برن خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 29373 بازدید | 393 پست
😂😂😂😂😂😂 قسمت اول خرج کردنشون موافقم 

شوهرم میگه تو دوست داری فقط پول بدن اما اینجا ماهی یبار بیان؟ منم کفتم اره

خودشم خندید گفت اره منم موافقم

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
منم براهمو چیزی نمیگم،منم پسردارم فرداعروس دارمیشم،انقدزحمتشو میکشم،میخام محترمانه برن

خب پس تاپیک زدنت چیه

بشین تا برن دیگه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرت هیچ  پسرش کار و زندگی نداره؟ لندهور ه واقعا  بی چاره زن آیندش

تازه معتادم هست 🤐🤐🤐

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
اینم خوبه ها ولی آدم دل نگران میشه خونه رو پاشن بگردن من بدم میاد کسی سرک بکشه تو خونه وسایلم حتی ما ...

میگه معتاد هستن مطمئن باش حال گشتن ندارن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ازاین رفتارا بدت میاد؟آخه هنوز بدشوندیدی

اووووف بدتر این برن سر کابینتات

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
تقصیرشوهرم چیه،شوهرم مردباشعورو فهمیده ایه،نکه من مادرو برادرشومیشناختمو باهاش ازدواج کردم،باهاشون ف ...

تو چسبیدی به شوهرت چون آدم محترمیه( البته هنوز نگفتی اونم جلو روی بچت سیگار و تریاک میکشه یانه ، که اگه نمیکشید زبونت روی مادرو برادرش دراز بود) ولی تو الان سلامت روح و جسم بچت رو قربانی سقف بالاسرت و شوهر عزیزتر از جونت میکنی. 

تهیه مسکن وظیفه مادرشوهر معتادت نیست. نداری بچه نمیاوردی تا زیر بار منت کسی نباشی. دوروز دیگه اگه به حریم شخصیت طور دیگه ای خداینکرده تجاوز شد بازم حتما ساکت میمونی چون دستت زیر ساطورشونه. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
شوهرت ماشاالله داره.یهو چشم نخوره. تو خونه اش که بچه هم هست بساط و قلیون و سیگار. والا نوبره. مگر ای ...

اصلا ،شوهرم حتی قلیون میوه ای براتفریح تو جمع نمیکشه،میگه کم داداشمو مادرم مایه ننگن ک منم بکشم،کشیدنه اوناچ افتخاری داره ک ازمن داشته باشه

خوشبحالت اینا تا بفهمن تعطیلیه سریع راه میفتن،حتی انقدر عجله دارن که صبر نمیکنن برادرشوهرم از مدرسه ...

یا خدااااا اصلا تحمل ندارم این چیزارو☹😂😂

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
من والا یه حرف زدم .رختن سرم وقت نمیکنم جملاتو بخونم

اصل حرفتو میشه فهمید ولی رعایت هم چیز خوبیه حتی همون طوایفی که میگی هم نسبت به موندن خونه داماد یا پسر هم حساسیت دارن و عارشون میشه و ربطی به مواد یا غیر مواد نداره

این خانم و همسرش در منزل پدری زندگی میکنن و احتمال زیاد مواد و سیگار و قلیان جزئی از زندگیشونه چون جواب کاربرا رو نداد که همسرش هم میکشه یا نه 

با حرفت موافقم سه ماه هم چیزی نیست که مادر خودت یا همسرت بیاد بمونه خونه ت به شرط اینکه مواد نکشه و مثل مادر باشه😁😁😁

از 
شوهرم میگه تو دوست داری فقط پول بدن اما اینجا ماهی یبار بیان؟ منم کفتم اره خودشم خندید گفت اره منم ...

😁😁😁بگو کی از پول بدش میاد

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
😁😁😁بگو کی از پول بدش میاد

البته این اشتباهه

من ذره ای کمک از خانواده ها قبول نمیکنم که توقع هم ایجاد نشه

ببخشید ولی خود شما هم کسی پول کم بیاره زرتی ده میلیون بزنی حسابش دیگه تو خونه اش راحتی چه برسه پسرت باشه طرف

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من دخترم ۴ سال و نیمشه

پدرم سیگاریه

از شب قبلش که قراره برم خونش میگم دیگه سیگار نکش

اون بنده خدا هم نمیکشه حدودا یه ۲۰ ساعتی قبل اینکه ما بریم اونجا

بعد تو تاکسی میخوام سوار شم بوی سیگار بیاد سوار نمیشم

شما داری در حق بچت اجحاف میکنی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
رسم طایفه ای شون معتاد بودنه؟!!!!!!!این که میشه ننگ طایفه ای اونم برای بزرگتر ها  بگذریم که من ...

خدارو صد بار شاکریم که اعتیاد هم داره جز رسم و رسوم های طایفه ای میشه🤦🏻‍♀️

منبعد دیگه توی اخبار و مستندهای شوک شاهد مرگ و میر جوان ها و قتل و تجاوز تحت تاثیر مواد مخدر و... نیستیم همینجوری علنی با چشم غیر مسلح توی اقصی نقاط شهر میبینیمشون و نمیشه هم بهشون حرف زد فوری میگن ما توی فامیلمون رسم داریم کراکی باشیم😐😐😐😐

.Pain🔥you made me a believer