2777
2789
عنوان

چیکارکنم مادرشوهرمو برادرشوهر لندهورم گورشونوگم کنن برن خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 29373 بازدید | 393 پست
حتی اگه مادر و برادر شوهر جلوی زن و بچت و منقل آتیش کنه و بشینه تریاک بکشه .قرار بوده مادر باشه واسه ...

حالا اگ برعکس بود چی؟مثلا عروس بره ۱۰ روز خونه پدر شوهر 

اونموقع وظیفش بود..میخواست پسر نزاد

میخواست عروس نگیر حتما

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر و برادر شما 10 روز بیان خونه شما چتر بشن از قضا تریاکی هم باشن😂 دست هم به سیاه و سفید نزنن ...

والااا😤😤😤

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
چی گفتی؟؟؟؟ ادم‌یاد بگیره واسه مواقعی ک‌پیش اومد

گفتم شرایطشو ندارم متاسفم.میدونستم عروس بده میشم.ولی  یه نه گفتم راحت شدم.تازه مادر شوهرم هی پشت تلفن به شوهرم میگفت میدونستم ابی ازتون گرم نمیشه پس میریم خونه اون عروسم.که حرصمو دربیاره.منم اصلا برام مهم نیست

وقتی میگ مادر تریاک میکشه ینی اینا رسم طایفه ای دارن و این خانوم در جریان بود قبل ازدواجش

چ ربطی داره ؟تریاک کشیدنم جزو رسم و رسومات شده !!!!!!!خیلی تلاش میکنی برا متفاوت بودنا 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
مادر من ۳۰ساااااال کار کرد برادرشوهراش تر و خشک کرد اخرش چیشد الان رفتن پی عشق حالشون سالی یبارم نمی ...

میدونم عزیزم آخرش بهت میگن میخاستی نکنی😑😑

ایشاالله مادرتون تنش سالم باشه واسه رضای خدا کرده

خودتون هیچی برای بچه کوچولوت ضرر نداره؟ چطور ساکت نشستی؟  بگو لطفا دیگه تو خونه نه سیگار نه ...

این ناراحته چرا برا سفره چیدن کمک نمیدن 😐مشکلی با تریاک نداره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
مادرشه چی میتونه گه،هروختم من بش میگم ایناکی میرن میگه خداکنه زودتربرن،

خب به برادرشوهرت بگه دستمون خالیه و شرمنده ،برین خونتون

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

نمیدونم اگر خانواده خودت بود بازم این حرفو میزدی یا نه؟همش ده روزه. ده سال که نیست.خونه پسرشه تا هر وقت دلش بخواد بمونه.اما اگه اعتیادشون ضربه به زندگی شما میزنه و توی خونه شما بساط پهن میکنن محترمانه بهشون بگو بچه ام کوچیکه عادت نداره به دود و اینا.من‌ میرم خونه مامانم .بزار هرچقد میخوان اونجا باشن.بلاخره که میرن.درست نیست آدم به خانواده اش بگه برن گمشن

میدونم عزیزم آخرش بهت میگن میخاستی نکنی😑😑 ایشاالله مادرتون تنش سالم باشه واسه رضای خدا کرده

دقیقا

مرسی گلم♥️

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
وقتی میگ مادر تریاک میکشه ینی اینا رسم طایفه ای دارن و این خانوم در جریان بود قبل ازدواجش

رسم طایفه ای شون معتاد بودنه؟!!!!!!!این که میشه ننگ طایفه ای اونم برای بزرگتر ها 

بگذریم که من اینجا متوجه شدم برای بعصی عزیزان حنل سلاح گرم شلیک در عروسی مصرف مخدر وووو خیلی عادیه 

البته منم موافقم که نباید با همچین خانواده هایی یا طایفه هایی  وصلت کرد و اگر کسی وصلت کرد از عواقبش نباید شکایت کنه معتادها رفتارهای بیمارگونه و مسخره زیاد دارن کم خوری پرخوری کم خوابی بیخوابی پرحرفی لال بودن خلاصه اصلا نمیشه پیش بینی کرد چطورین

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست