هی میگن ما دختر نداریم تو جای دختر ما خودمم میدونم دوست داشتنه زیاده، خودمم دارم میگم که طلا و پول ...
هر چیزی به اندازه خوبه حتی محبت کردن
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا واقعا ادم چی میتونه بگه شاید از روی دوست داشتن زیادم باشه ولی حتی این دوست داشتنه هم ممکنه طرف ...
البته ناگفته نماند خونشون هم که میرم میگه این دو طبقه برا خودت هر کار میخوایی بکنی بکن
خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
البته ناگفته نماند خونشون هم که میرم میگه این دو طبقه برا خودت هر کار میخوایی بکنی بکن
خوب عزیزم با سر افتادی تو کوزه عسل کیف کن دیگه
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
۴ساعت هفته ای یبار .والا ما ۵دیقه فاصله داریم ولی دوماه هم میشه نمیرم اونام سالی یبار .تو یه محله نی ...
خوشبحالت
اینا تا بفهمن تعطیلیه سریع راه میفتن،حتی انقدر عجله دارن که صبر نمیکنن برادرشوهرم از مدرسه تعطیل بشه
میرن جلو در مدرسه میارنش
برادرشوهرم همیشه با لباس مدرسه میاد خونمون😂😂
خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
عزیزم هر کی هر چی گفت تو یه بهونه آوردی با شرایطی که دارری دیگه چرا دنبال راه کاری؟ برو از شرایطت لذت ببر. والا اینجوری که می گی تو و شوهرت 2 تا آدم بی دست و پا هستین که هیچ کاری جز خدمات رسانی از دستتون برنمی یاد پس برید به همون کارتون برسید. با این تاپیکا هم اعصاب دیگران رو به هم نریز گلم
این حرف خودتونه.نه حرف شما منظورم توی سایته اون چرا اومد.کار نمیکنه میگم اگ برعکس بود چی منظور بدی ...
هیچ ربطی نداره عروس باشه یا مادرشوهر.کسی که برا دیگران مزاحمت ایجاد کنه و زیادی تو زحمت بندازه کارش غلطه و باید متوجهش کرد.ربطی ام نداره چه کارایی در حق طرف مقابل کرده.بچه بزرگ کردن یا عروس یه خانواده شدن به کسی مجوز ازار و اذیت نمیده.مگه اینکه طرف مقابل خودش راضی باشه.مورد اسی کاملا ازار و اذیته و ربطی به احترام گذاشتن نذاشتن نداره
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟