2777
2789
عنوان

چیکارکنم مادرشوهرمو برادرشوهر لندهورم گورشونوگم کنن برن خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 29373 بازدید | 393 پست
😂😂چه پررو

دهنم سرویس شده بخدا

مامانم رفته یک کیلو پسته برام خریده، خودم دلم نیومد بخورمشون 

بعد رفتم کلاس اومدم یه پیاله بیارم بخورن دیدم عه نیست، شوهرمو صدا کردم گفتم اینجا تو کابینت وسیله داشتم تو برش داشتی؟ مادرشوهرم کفت اگه پسته هارو میگی ما خوردیمش

یعنی به حدی حرصم‌گرفت میخواستم انگشت کنم دهنشون تا تخ کنن درش بیارن😂😂

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرراست دیگر!!!!!فکرمیکنه زن پسرش هووشه... بعد زن گرفتن پسرش تازه پسره عزیزمیشه براش🤭

اره والا بچگیاشون میگه همشون میفرستاده سر کار 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
والله من باشم جمع میکنم میرم خونه پدرم به شوهرمم میگم بشین ور دل ننت

تقصیرشوهرم چیه،شوهرم مردباشعورو فهمیده ایه،نکه من مادرو برادرشومیشناختمو باهاش ازدواج کردم،باهاشون فرق داره

خانمها میگه توخونه ای که مادرشوهرم بهم داده نشستیم واسه همین میترسه چیزی بگه خونه رو ازشون بگیرن&nbs ...

همین تحمل بیجا غلطه

پاشه بره خونه باباش به شوهرش بگه هر وقت جنم داشتی دوتا اتاق جدا اجاره کنی که من کلفت مامانت نشم برمیگردم 

نمیفهمم چرا باید با مردا انقدررررر ملایمت به خرج داد

بابای یه بچه اس یه تومن نداره پول پیش بده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
خدایا واقعا ادم چی میتونه بگه شاید از روی دوست داشتن زیادم باشه ولی حتی این دوست داشتنه هم ممکنه طرف ...

هی میگن ما دختر نداریم تو جای دختر ما

خودمم میدونم دوست داشتنه زیاده، خودمم دارم میگم که طلا و پول زیاد بهم میدن بخدا

اما‌ اینکه حریم شخصیو حفظ نمیکنن اذیتم میکنه

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
اینکه مادر شوهرم بیاد بمونه ی نوع درک کردنه

نه به نظر من نیست درک کردن یعنی این که شرایط زند گی پسرشو ببینه ببینه که پسرش داره درآمد یک ماهشو حق زن وبچشو  تو این ۱۰ روزی که اومده خونه پسرش خرج میکنه ببینه که نوش نمیتونه توی این هوای مسموم درست نفس بکشه ببینه که عروسش پدرش در اومده تواین ۱۰ روز از قدیمم میگن همیشه از آسمون به زمین میباره نه از زمین به آسمون 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
نمیدونم اگر خانواده خودت بود بازم این حرفو میزدی یا نه؟همش ده روزه. ده سال که نیست.خونه پسرشه تا هر ...

کی گفته ادم میتونه خونه بچش تا هر وقت دلش میخواد بمونه؟  بالاخره اون خونه فقط محل زندگی پسر یا دختر آدم نیس. یه نفر دیگه هم داره اونجا زندگی میکنه. پدر مادر احترامشون واجبه ولی این دلیل نمیشه که چون یه عمر زحمت کشیدن باعث آزار بچشون بشن.

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...
من عادت ب دیرپاشدن ندارم،هفتونیم هشت همیشه بیدارم،ولی اینا تایک ظهرم میخابن،

اسی هر کی هر چی میگه یه چیزی میگی.یا تاپیکت سر کاریه یا خودتم این رفتارتو میپسندی.خب عزیزم‌چه ربطی به عادتت داره.تو بگیر بخواب.عادتاتو عوض کن.اصلا قرار نیس غیرمستقیم باشه که.مستقیما حالیشون کن مزاحمن