2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم رانندگی کنم!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 6257 بازدید | 78 پست
یبار قشنگ سر یه یچ با سرعت خیلی کم مالیدم به یه لیفان قشنگ ماااااالیدم صدای خرچ خرچ ماشینامون تو گوش ...

حالا شما خوبی

دختر عموی شوهرمن زده بود به موتوری بعد پیاده شده بود کلی فحشم بهش داده بود و بعدم سوار شده بود رفته بود

یعنی خیلی عادی

من از ترسم 80 تا بیشتر نمیرم

از موتوریا فاصله میگیرم

از ماشین مدل بالاها که دیگه نگو  

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
آره به خدا هنوز با چهاراه کلی فاصله دارم شروع میکنه میگه ترمز رو بگیر 206 رو بپا موتوری رو زیر نگی ...

دیدی گفتم.بدون اون برو با یه ادم خونسرد برو شوهر من خدایی جیک نمیزنه تازه گاهی چرت هم میزنه.من روز پنجم سزارینم شروع کردم به یادگیری پدال فشار میدادم بخیه هام میسوخت عجله داشتم باد بگیرم.حامله بودم ماشین خریدیم کل نه ماه به عشق یاد گرفتن رانندگی زود گذشت.مربی بزرگترین نقش رو داره تو رانندگی اون همسرت هیچوقت نمیذاره تو خودت تو مواقع سخت فکر کنی

یهو دیدی خوردمت😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی به منم دلداری بده ، جاریم مهرماه ثبت نام کرد الان گواهینامه ش رسیده فک کنم ، اونوقت من یک سال و ...

بیاید ما هم یه گروه تشکیل بدیم

همدیگرو تشویق کنیم تا رانندگی یاد بگیریم  

دقیقا همین حرف شما رو شوهرمم زد گفت دیگه دیر شده ترسیدی و دیگه نمیتونی ولش کن من پول اسنپ بدم بهت ...

مگه شما چندسالتونه؟!

مادر من بعد از سه تا بچه نزدیکای 40سالگی گواهینامه گرفت و رانندگی رو شروع کرد 

اولش دوسه بار تصادف کرد ولی الان بین ماشینا لایی میکشه😂 ناامید نباش از حرفات استرس گرفتم 

یکم به خودت اعتماد کن راه میوفتی

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 
   حالا شما خوبی دختر عموی شوهرمن زده بود به موتوری بعد پیاده شده بود کلی فحشم بهش داده ...

منم یبار تو شب بدون راهنما پیچیدم بعد موتوریه چراغ نداشت ندیدمش طفلی اومد وسط ماشین با مخ البته خب واقعا تاریک بود چراغم نداشت من تنها مقصر نبودم ولی از ترس بقیه سریع یه پولی بهش دادم و خودمم رفتم‌صافکاری شب به همسرم گفتم فقط دعوام کرد نباید تنها میبردیش من که اول و اخر میفهمیدم جای مناسب خانومها نبست و ازین حرفا

یهو دیدی خوردمت😏
دیدی گفتم.بدون اون برو با یه ادم خونسرد برو شوهر من خدایی جیک نمیزنه تازه گاهی چرت هم میزنه.من روز پ ...

آخه کس دیگه رو ندارم

بقیه همه گرفتارن

وقت نمیذارن

اینم صبحا دارم میام سر کار میذاره من بشینم

آخه کس دیگه رو ندارم بقیه همه گرفتارن وقت نمیذارن اینم صبحا دارم میام سر کار میذاره من بشینم

پس چاره ای نیست نصف شبا تنها تمرین کن فقط ماشینو از داخل قفل کن خطرناکه

یهو دیدی خوردمت😏
پس چاره ای نیست نصف شبا تنها تمرین کن فقط ماشینو از داخل قفل کن خطرناکه

تمرین میکنم

ان شاا.. یاد میگیرم

بهاتون حرف زدم حالم بهتر شد

استرسم کمتر شد

ممنون از همگی

مگه شما چندسالتونه؟! مادر من بعد از سه تا بچه نزدیکای 40سالگی گواهینامه گرفت و رانندگی رو شروع کرد& ...

33 سالمه

ان شاا.. خوب میشم

الان بچه ها حرف زدن استرسم خیلی کمتر شد

من دوازده ساله گواهینامه دارم اما چهارساله رانندگی میکنم خودم ماشین خریدم و رانندگی کردم اینقدر وحشت داشتم هنوزم بعداز چهار سال استرس دارم اما همش میگم خدا رو شکر که اینکارو کردم اینقدر دلم میسوزه برا اونروزهایی که بچم رو میپیچیدم لای پتو ودم در حیاط منتظر آزانس میموندم میگم چه اشتباهی میکردم پشت ماشین نمی نشستم الان ماشینم رو داغون کردما اما ارامش دارم بچهامو میبرم میارم تا دیر وقت بیرون  هستم بدون منت خلق اله

[QUOTE=120487746]من دوازده ساله گواهینامه دارم اما چهارساله رانندگی میکنم خودم ماشین خریدم و رانندگی کردم اینقدر وحشت ...[/QUOT

واقعا هم آدم دست و پاش بسته اس

میریم مهمونی عروسای دیگه که سنشون نصف منه منو میرسونن

یعنی از خجالت آب میشم که همیشه برای رفت و آمد محتاج بقیه ام

دعا کنین استرسم کم بشه راحت بشم