2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم رانندگی کنم!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 6259 بازدید | 78 پست
خوشم اومد ازت دمت گرم  که اعتماد به نفست زیاده،فقط اونجاش که گفتی دنده عقب کدومه😂👌

اره بخدا هنوز دو جلسه بود همسرم یادم داده بود هنوز دور دو فرمونه نمیدونستم چجوریه الان توجاده ها داداشم یادامادمون وقتی خیلی خسته باشن همسرم میگه بگیرین بخوابین خانوم من میشینه یه موقع خوابالو باشبن خطرناکه من میره رو ابرااااا🤣🤣 خودمونم که باشیم شهر به شهر نوبتی استراحت میکنیم ادم از همین تمرین ها یاد میگیره من خیلی تصادف کردم تو بلوار دفتم تو میدون رفتم به درخت زدم به موتوری زدم به سطل زباله سر خیابون زدم اما بعد یاد گرفتم در حدی که بابام خیلی قبول داره راحت میشینه کنارم

یهو دیدی خوردمت😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن خدا به منم دل و جرات بده این رانندگی شده معضل زندگی من

عزیزم انشالله که درست میشه فقط تا وقتی که تنها نشینی پشت فرمون همینه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
رانندگی رو از سن کم باید شروع کرد که دل و جرات داشته باشی و برات عادی شده باشه  مثلا بابای خود ...

دقیقا همین حرف شما رو شوهرمم زد

گفت دیگه دیر شده

ترسیدی و دیگه نمیتونی

ولش کن من پول اسنپ بدم بهتره تا بخوام دیه بدم

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
عزیزم انشالله که درست میشه فقط تا وقتی که تنها نشینی پشت فرمون همینه

ان شاا.. جرات پیدا کنم و خلاص شم از این مشکل

اگر موفق شدم میام خبرشو میدم  

واویلاااااااااااااااا     دنده عقب نمیدونستی چیه و ماشین ر بردی تو چها راه خدایا یه د ...

ببین من یه جمله بهت بگم اعتماد به نفس تورو شوهرت گرفته مطمئنم هولت میکنه بدون اون برو جاهای خلوت تمرین تامام

یهو دیدی خوردمت😏
حالا باز تو خوبی ، من یک سال و نیم گذشته هنوز گواهینامه رو نگرفتم ، از ترسم شش ماه ی بار میرم ی مرحل ...

اگر کسی رو داری اول خوب تمرین کن بعد برو امتحان شهر

یبار قشنگ سر یه یچ با سرعت خیلی کم مالیدم به یه لیفان قشنگ ماااااالیدم صدای خرچ خرچ ماشینامون تو گوشمه🤣دستم نیومده بود ابعاد ماشیشنمو و کی فرمون بچرخونم فقط قیافه یارو یادمه😎 حالا مسابقه میدم با هرکی تو فامیل ادعا داشته باشه توی عروس گردون که رسم داریم همیشه ابجیام میان تو ماشین ما.هیچکس از شکم مامانش راننده نبوده

یهو دیدی خوردمت😏
اگر کسی رو داری اول خوب تمرین کن بعد برو امتحان شهر

همش فرار میکنم از تمرین کردن ، ب روی خودمم نمیارم اصلا ... نمیدونم چیکار کنم ، وقتی استرس بگیرم دیگه گاز و ترمز نمیشناسم 

ان شاا.. جرات پیدا کنم و خلاص شم از این مشکل اگر موفق شدم میام خبرشو میدم    

کاری نداره فقط اعتماد بنفست رو ببر بالا ماشین هم فدای سرت 

حتما بیا تگم کن خبر بده که تونستی❤

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
آفرین ، منم امیدوار شدم اگه به  جایی زدم عادیه

ارهاون ماشینمون از دست من پر از خط و خش و رنگ بود عجله داشتم صبر نمیکردم برای جلسه ی اموزش همون شب که اولیشو یاد میگرفتم بعدیشو انقدر تمرین میکردم یاد میگرفتم مثلا یه خیابون کلا دنده عقب میرفتم یا سرعت بالا رو تمرین میکردم یا سرعت عمل و اینارو بعد خب تلفات هم میدادم دیگه🤭

یهو دیدی خوردمت😏
ببین من یه جمله بهت بگم اعتماد به نفس تورو شوهرت گرفته مطمئنم هولت میکنه بدون اون برو جاهای خلوت تمر ...

آره به خدا

هنوز با چهاراه کلی فاصله دارم شروع میکنه میگه ترمز رو بگیر 206 رو بپا

موتوری رو زیر نگیری

اینقدر نرو سمت چپ

بیا اینور و ...

یعنی اینقدر حرف میزنه که من عادت کردم اون بگه من چیکار کنم