2777
2789
عنوان

بچه ها فکرم مشغوله

167 بازدید | 22 پست

این گوگل هم فقط آدمونگران میکنه دخترم ۱۲ سالشه چند روز بود میگفت زیر شکمش دردمیکنه دکتر بردم آزمایشش عفونت نشون داد سرفه داره بعضی موقع ها تب میکنه حالا دیش میگه یهوپاهام با شکمم داغ میشه نمیدونم چرا..بچه ها من جونم به بچه هام بنده جز اونا دلخوشی ای ندارم  خیلی نگرانم چکار کنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه داداشم اینجوری بود ریه هاش عفونت داشت ببر پیش یه متخصص خوب میشه انشالله

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

[QUOTE=120476903]بردم آنتی بیوتیک داد با استامینوفن  من نگرانم ممکنه چیز دیگه با شه [/QUOTنه نگران  نباش خوب میشه

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

فقط ببرش دکتر اصلا وابدا از توی گوگل برای مریضی چیزی سرچ نکنین میزنی سردرد میگه سرطان داری دور از جون 

من یه بار دکترم سر همین موضوع کلی دعوام کرد گفت اینترنت فقط ب درد آشپزی میخوره دیگه نری برا درد ومریضی سرچ کنی منم دیگه نرفتم

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
فقط ببرش دکتر اصلا وابدا از توی گوگل برای مریضی چیزی سرچ نکنین میزنی سردرد میگه سرطان داری دور از جو ...

آره بخدالعنتی از صبح که سرچ کردم فکرم هزار راه رفته😭اینجاهم دکترا بخدا اگه براشون سود نداشته باشه ی ازمایش هم نمینویسن شهر کوچیکیم اگه بخوام برم دکتر خوب باید برم ی شهر دیگه