2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جای مازندران میتونی چادر بزنی فقط پشه اذیت نکنه اوکی هست

نوشهرهستیم همه جا هست ولی هزینه ماشین حدا جا جدا میگیره ۱تومن من میخوام یکم استراحت کنم فردا برم سوئیت بگیرم .میخوام پارکی جایی باشه

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

سيترا

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

نوشهرهستیم همه جا هست ولی هزینه ماشین حدا جا جدا میگیره ۱تومن من میخوام یکم استراحت کنم فردا برم سوئ ...

سيترا ميتوني چادر بزني فقط هزينه ورودي ميگيرن كه زياد نيست

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱