2777
2789

چجور دلتون میاد اون خونه زندگی ک با چنگ و دندون درست کردید دودستی بدید یکی دیگه 

شاید مجردم حالتون درک نمیکنم 

ولی خیانت انگار عادی شده 

۹۰درصد مردا خیانت میکنن جامعه کثافت بازار شده 

انگار بعنوان یه ورژن باید بپذیریم 

نمیدونم چرا حسم میگه شوهرم خیانت کنه قابلیت بخشش دارم فقط دست بزن باشه نمیتونم ببخشم 

یه نظر سنجی هم دیدم ۸۶درصدخانوما جواب دادن شوهراشون براشون خرج میکرد و مهربون بودن ک بعدا فهمیدن خیانت میکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما اشتباه میکنی،جامعه دقیقا نی نی سایت نیست ،جامعه پر هست از آدمهایی که درست زندگی میکنند،اینو باور کن

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

چون مجردی نمی‌فهمی وقتی ازدواج کنی خصوصا با عشق طرفتو انقد دوست داری ک حسادت میکنی حتی ی مگس ماده نزدیکش بشه طرفتو به عنوان ی نقطه امن درنظر میگیری انگار تنها کسی هست ک پیشش ارومی و تنها کسیه ک تو این جهان بزرگ داریش اونجاست ک اگه خیانت کنه انگار ب اون هم نمیشه اعتماد کرد ب نزدیک ترین کست دلت میخاد خودکشی کنی حتی

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

خیانت قابل بخشش نیست در نظر من ولی یه بار فرصت دادنم بد نیست 

البته باید ببینی اون خیانت تا کجا پیش رفته که اگه خیلی دیگه پاشونو از گلیمشون دراز تر کرده باشن نه یکبار فرصت دادنم اشتباهه

ی مدت پیش ی آقاهه ب زنش تو کوچمون خیانت کرده زن دوم گرفته

وضعشم توووپ

زنه افسردگی گرفته خود کشی کرده. الان بچه هاش آواره ان😔

زن دوم اومده تو خونه ی عالی.  طلاهای اون زن قبلی و میندازه

بهترین خونه ام ک زنه نخورده نپوشیده جم کرده.  زن دوم داره حال میکنه توش

کارمون به کجا رسیده که خیانت رو قبول میکنیم!!!!

اگه کسی یه بار اشتباهی خطا کنه و معذرت بخواد و دیکه تکرار نکنه شاید بشه بخشید 

اما چطور میتونی با کسی زندگی کنی که دوستت نداره و هرشب با یکیه!!!