2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

397 بازدید | 34 پست

سلام دوستان جان.‌

خوبین؟

کسی هست رژیم کتو داشته باشه؟

من دوروزه شروع کردم، زیر نظر متخصص تغذیه.

انگیزه میخوام لطفا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته؟؟

بالاخره یه سختی هایی داره. مخصوصا اگر مثل من پرخوری عصبی و اعتیاد به شیرینی جات داشته باشی.

ولی میگن سختیش سه چهار روز اوله فقط.

بالاخره یه سختی هایی داره. مخصوصا اگر مثل من پرخوری عصبی و اعتیاد به شیرینی جات داشته باشی. ولی میگ ...

به این فکر کن که خوش اندام میشی، ده سال جوونتر میشی، بدن سالم تر، هر لباسی دوست داری می پوشی، اعتماد به نفست میره بالا

عزیزم چند سالته، قد و وزن اولیه تون چقدره

من ۲۸ سالمه.

۶۶ کیلو ام. با قد ۱۶۲.

ولی حجم بدنم زیااااد شده. ینی لباس سایز ۴۰ یا ۴۲ باید بپوشم.

به این فکر کن که خوش اندام میشی، ده سال جوونتر میشی، بدن سالم تر، هر لباسی دوست داری می پوشی، اعتماد ...

مرسی مهربونم.⁦❤️⁩

دقیقا من فقط بخاطر لباس میخوام ادامه بدم.

من ۲۸ سالمه. ۶۶ کیلو ام. با قد ۱۶۲. ولی حجم بدنم زیااااد شده. ینی لباس سایز ۴۰ یا ۴۲ باید بپوشم.

خوب فقط ۶ کیلو اضافه داری، خیلی خوبه،  من الان ۷۴ هستم، کاش منم ۶۶ بودم😔😔😔😔

خوب فقط ۶ کیلو اضافه داری، خیلی خوبه،  من الان ۷۴ هستم، کاش منم ۶۶ بودم😔😔😔😔

عزیزم.

هم قد منی؟

اینجور که من تحقیق کردم رژیم کتوژنیک خیلی خوبه. چربی سوزیش حدودا دوبرابر بفیه رژیم ها هست. و سریع سایز کم میکنه آدم.

اگه اینستا داری، یه سرچ کن. کلی پیج میاره. 

عزیزم. هم قد منی؟ اینجور که من تحقیق کردم رژیم کتوژنیک خیلی خوبه. چربی سوزیش حدودا دوبرابر بفیه رژ ...

نه قدم ۱۵۸ سانت

اما ۶۶ خیلی خوبه برای من، سایزم  ۳۸ میشه 

الان سایزم ۴۰ تا ۴۲

من پاهای پری دارم

کتوژنیک می دونم چیه، ولی من با کالری شماری راحت ترم 

شما بچه دارید؟