2777
2789

الان چند روز که تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم دوباره بخونم برای کنکور چون پارسال فقط از بهمن خوندم و رتبم شد ۱۳ هزار ولی خب چیزی که می‌خوام نمیارم چون وقته میرم کتابخونه بعد نشسته بودم اونجا یه آقای مسنی آمد گفت اینجا درس میخونی؟ گفتم آره بعضی وقتا میام کتابخونه بعضی وقتام خونه میخونم ولی انگیزم کمه استمرار ندارم ....تازه شروع کردم گفت هدفت اینا چیه منم بهش گفتم خودش دبیر ادبیات بود و استاد دانشگاه گفتم که از بهمن خوندم این شده رتبم گفت خیلی خوبه اگر زودتر میخوندی شروع میکردی می‌تونستی بهتر بشه گفت بخون ادامه بده و امیدوارم به علاقت که... برسی و یه سری حرفای ده هم زد که واقعا از اون برهه زمانی خیلی روم تاثیر گذاشته و بهتر با استمرار تر از قبل دارم ادامه میدم 

برام عجیب بود آدم های اطرافم که همیشه ازشون اهدافمو قایم میکردم که هیچوقت مورد قضاوتشون قرار نگیرم منتظر شکست من باشن یه آدم رندوم اینقدر بهت انگیزه روحیه می‌تونه بده...⚡💜

یه ادم رندوم قضاوتت نمیکنه البته که ایشون خودش هم ادم موفقی بوده خیلیا خودشون هیچی نشدن نمیخوان بقیه هم برسن به جایی

البته یه چیزیم بگم تو کتابخونه سعی کن با بچه های کنکوری زیاد ارتباط نگیری و از روند درسی و زندگیت چیزی به کسی نگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ادم رندوم قضاوتت نمیکنه البته که ایشون خودش هم ادم موفقی بوده خیلیا خودشون هیچی نشدن نمیخوان بقیه ...

اره ولی این فرد می‌تونست بگه نه تو یه سال دیگه هم بخونی باز نمیاری و امید الکی نداشته باش اگر می‌تونستی همون سال اول میاوردی 

همیشه همینه افراد شکست خورده بقیه تحقیر میکنن و افراد موفق اونارو تشویق

تو این کتابخونه که من میرم کسی با کسی کار نداره