2777
2789
عنوان

پریدن چیزی در گلو کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 7823 بازدید | 55 پست
بردن اتاق عمل بیهوش کردن دوربین فرستادن تو ریه اش بعد در آوردن

خداروشکردرش آوردن.انشالله همیشه سلامت باشن وازبلادور

خدایاهیچی مادری روازفرزندش جدانکن.خدایاتوروخدا❤تیکرتولدمه❤
چهار ماه پیش تو گلوی پسر نه ماهه ام یه چیز پرید رفت تو ریه اش موند با سرفه در نیومد بردیم بیمارستان ...

سلام گلم از کجا متوجه شدید ک تو ریش گیر کرده ؟چطوری دراوردن ؟سخته؟بچه اذیت میشه؟من از کجا بدونم ک تو ریه پسرم چیزی گیر نکرده؟لطفااااا جواب بده گلم🙏🙏🙏🙏🙏😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم از کجا متوجه شدید ک تو ریش گیر کرده ؟چطوری دراوردن ؟سخته؟بچه اذیت میشه؟من از کجا بدونم ک تو ...

وقتی نفس میکشید صدا میداد..صدای خس خس..تو بیمارستان بیهوشش کردن با برونوسکوپی در آوردن .یه شب بستری بود

چهار ماه پیش تو گلوی پسر نه ماهه ام یه چیز پرید رفت تو ریه اش موند با سرفه در نیومد بردیم بیمارستان ...

تروخدا بگو از کجا و چجوری فهمیدی رفت تو ریش ؟؟؟بچه ی من تخمه خورد پرید گلوش استفراغ کرد کلی پوست تخمه اومد بیرون حالا میترسم میگم خدایی نکرده یه وقت نرفته باشه تو ریه اش دارم میمیرم از استرس لطفا بگو چجوری وکی و از کجا فهمیدی که تو ریه اش دفته

ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله
وقتی نفس میکشید صدا میداد..صدای خس خس..تو بیمارستان بیهوشش کردن با برونوسکوپی در آوردن .یه شب بستری ...

ببخشید یعنی کلا صدا میداد یا گاهی اوقت؟نفس عمیق که میکشید اخر نفسش صدا میداد؟

تروخدا بگو از کجا و چجوری فهمیدی رفت تو ریش ؟؟؟بچه ی من تخمه خورد پرید گلوش استفراغ کرد کلی پوست تخم ...

وقتی پرید تو گلوش زدم پشتش ولی ندیدم چیزی بیرون بیاد .بعد از لحظه ای که پرید گلوش نفس کشیدناش صدا سوت میداد خس خس مس کرد

کلا صدای خس خس میداد حتی تو خواب 

رفته رفته صداس خس خس کم میشد ...نگو پوست بادوم به سمت پایین حرکت میکرده ..در این جور مواقع حتما بچه رو ببرید بیمارستان..چون اگه پایین تر بره با برونوسکوپی نتونن خارج کنن باید جراحی باز کنن.که خیلی بدتره...

وقتی پرید تو گلوش زدم پشتش ولی ندیدم چیزی بیرون بیاد .بعد از لحظه ای که پرید گلوش نفس کشیدناش صدا سو ...

الهی خیر ببینی که جوابمو دادی گلم خیالم راحت ان شالله به حق علی بچهای نازنینت همیشه سالم و سلامت باشن الهی خداطول عمر باعزت به شما بده سایتون همیشه بالاسر بچتوت باشه .عزیزم دختر من از فردای اون روز که تخمه پرید گلوش علائم سرما خوردگی داشت بردم دکتر فیط گلوشو نگا کرد شربت داد براش شربشتو دادم اما هنوز سرفه های خلط دار داره نمیدونم چکار کنم باز ببرم دکتر یا خوب میشه خود

ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله