2777
2789

من و پسرعموم سه سال با هم تو رابطه بودیم یعنی از شونزده سالگیه من

چند وقت پیش سر یه قضیه ای خیلی جدی از هم جدا شدیم

الان دختر عمم یه پست گذاشته و پسر عمم که تابحال برای هیچ کسی کامنت نذاشته بود تاکید میکنم هیچکس

برای دختر عمم کامنت قلب قرمز گذاشته

اعصاب خورده

چند وقت قبل اینکه از پسر عموم جدا شم زن عموم بهم گفته بود خیلی خودتی و رک و بی سیاستی و از این موضوع ضربه میخوری

بله ضربه ی پسرشم خوردم

واقعا با منطقم جور در نمیاد بعد از کمتر از یک ماه جدایی بره برای کسی که من فالوش دارم کامنت قلب بزاره

تف تو شخصیتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بیخیال پسرا ،اصلا پسرا کی باشن ،اونم تو سن ما و شما ، شما اول که باید خودت برا خودت مهم باشی بقیه رو هم بزاری دم در ،رابطه و این حرفا هرچی هم باشه تو سن پایین اصلا خوب نیست، تو اوج جوونی هستی وقتتو سر این حروم نکن ،شاید فردا خواست بره یکی عقد کنه. بارم باید برات مهم باشه؟

ببین ازمن به تو نصیحت ازفامیل بکش بیرون و بعد اینکه هم دختر عمت رو آن فالو کن هم پسرعموت رو بلاک به جهنم اصلا بزار عاشق هم بشن بخدا ارزش نداره به خودت وقلبت اذیت بدی عزیزم 

من تجربش رو داشتم

ی هول بیشتر نیستشاید قبلا کامنت میفرستاده خودت نمی‌دیدی تازه متوجه شدی

اون موقع ها که با هم دوست بودیم گوشیهامون دست هم بود و من جلوی خودش حتی میرفتم لایک و کامنتاشو میدیدم