2777
2789
عنوان

پریدن چیزی در گلو کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 7824 بازدید | 55 پست
من یه کلیپ دیدم عین اون اجرا میکنم سرررریع میپره بیرون. از زیر کتف بچم میگیرم دوسه بار محکم میبرمش ...

من یه کلیپ دیدم عین اون اجرا میکنم سرررریع میپره بیرون.

از زیر کتف بچم میگیرم دوسه بار محکم میبرمش بالا و پایین.

اینکار شوک وارد میکنه چیزی تو گلوش باشه میپره بیرون

میشه برا من توضیح بدین که چه جوری درش بیارم لطفا

ببین عزیزم پست بالایی هم توصیح دادم

بچه رو از پشت بغل میکنی دستای بچه رو از دوطرف میگیری بعد رو به جلو و همزمان رو به بالا یهو محکم تکونش میدی.

ینی محکم میاریش بالا بعد محکم میبری جلو

دوسه بار اینکارو میکنی سریع درمیاد.

متوجه شدی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کی این مشکل براش پیش اومده؟

دختر ۱۰ماهم اینجوری شد بریم بیمارستان عکس گرفتن گفتن چیزی معلوم نیست ببرینش بیمارستان مرکزی با دستگاه ریه شو نگاه کنن آوردیم  خونه ولی یکم سینه ش خس خس میکنه 

رفته رفته صداس خس خس کم میشد ...نگو پوست بادوم به سمت پایین حرکت میکرده ..در این جور مواقع حتما بچه ...

دختر من دقیقا همین مشکل براش پیش اومد بردیم بیمارستان عکس گرفتن گفتن چیزی نیست باید ببریش بیمارستان مرکزی ریه شو با دستگاه نگاه کنن ولی آوردیمش خونه یکم خس خس میکنه نمیدونم چیکارش کنم