2777
2789
عنوان

پریدن چیزی در گلو کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 7832 بازدید | 55 پست

الهی خدا واسه هیچکس این روزو نیاره 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه کلیپ دیدم عین اون اجرا میکنم سرررریع میپره بیرون. از زیر کتف بچم میگیرم دوسه بار محکم میبرمش ...

کجا دیدی کلیپو؟تا برم ببینم.من هیچی بلند نیستم.فقطم تصویری منظورو میفهمم

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
پوست بادوم..اون روز بادوم شکونده بودم نگو یه تیکه اش جا مونده ورداشته گذاشته دهنش.

ای وای ،این بچه هاهرچس دستشون میادمیزارن دهن،بعدچطوردرش اوردن گریه نمیکرد

خدایاهیچی مادری روازفرزندش جدانکن.خدایاتوروخدا❤تیکرتولدمه❤
کجا دیدی کلیپو؟تا برم ببینم.من هیچی بلند نیستم.فقطم تصویری منظورو میفهمم

عزیزم تو استوری یه نفر دیدم.

یه مرده بود تو کافی شاپ.زنش تو کیک حلقه گزاشته بود.رفت تو گلوش.داشت خفه میشد.یه نفر از اونور اومد از زیر بغلاش گرفت دوسه بار خیلی محکم بالا پایینش کرد.یهو افتاد بیرون

عزیزم من خوب متوجه نشدم 

خیلی راحته.کاش کلیپشو داشتم میفرستادم واستون.

ببین پشتش وایمیستی.بعد از زیر بغلاش میگیری.سه چهاربار خیلی محکم روبه جلو پرتش میکنی.دوباره برمیگردونی عقب دوباره محکم پرتش میکنی جلو.

خیلی راحته.کاش کلیپشو داشتم میفرستادم واستون. ببین پشتش وایمیستی.بعد از زیر بغلاش میگیری.سه چهاربار ...

مرسی عزیزم میذم میگردم باز کلیپشو پیدا میکنم . من اینجور مواقع ها از استرس میمیرم

مرسی عزیزم میذم میگردم باز کلیپشو پیدا میکنم . من اینجور مواقع ها از استرس میمیرم

منم خیلی استرس میگیرم.دست و پامو گم میکنم.ولی ادم اون لحطه باید سریع خودشو جمع کنه و به فکر نجات بچش بلشه.

من به شوهرمم یاد دادم که اگه خودم دست و پامو گم کردم اون انجام بده

خاله شورم العان فوت شده بچه اولش پسر بوده سی چهل سال پیش هسته آلو میخوره بچه سیاه میشه مادرشم ندیده تا بچه مرده خیلی سخته فکر کردن بهش هم خودمم باردار بودم آلو قطره طلا درسته گزاشتم دهنم فکر کردم شله له میشه تو دهنم فشارش دادم پرید تو گلوم اگه شوهرم نبود صد در صد خفه شده بودم به زور آب ریخت دهنم قورت دادم رفت پایین خیلی بد بود😭

ای حال نا معلوم آروم باش آروم