2777
2789
عنوان

خانومای باردار توروخدا بیاین

134 بازدید | 13 پست

حالم خیلی بده هیچی نمیتونم بخورم انگار یچیزی تو گلوم گیر کرده اون باعث تهوع میشه حس میکنم همش خلط تو گلومه.شماهام اینجورین؟راه حلی نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه بخور کمتر میکنه

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️

منه بدبخت ۳ روزه حالم داغونه 

همه چیز حالمو بهم میزنه دائم فشارم بالاست و سرگیجه دارم حالت بی تابی دارم انگار کلافم 

لای پام انقدر درد دارم و رحمم سوزن سوزن میشه یه دردای ریزم مثل پریود میگیرم

فقط ۵ دقیقه تو معدم میمونه

من فقط تهوع داشتم میوه میخوردم بهتر میشدم اصلا تا الان بالا نیاوردم

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️
انقدر کلافم با زمین و زمان دعوا دارم از شوهرم متنفر شدم وقتی میبینم حالش خوبه من دارم اینجوری از بی ...

تازه وقتی میبینه حالت بده فقط میگه شرمندم این کاریه که خودت تنهایی باید انجام بدی دلم میخواد اتیشش بزنم