2777
2789
عنوان

خانمایی که عمل بینی انجام دادن

209 بازدید | 18 پست

سلام من چهارشنبه عمل کردم 

چه مراقبت هایی باید بکنم؟

زیر سرم بلنده.گوشی نگاه کنم بده؟؟

شبا تا جایی که میتونم رو کمر میخوابم اما شده رو پهلو هم خوابم برده ،بینیم مشکل دار میشه:؟

راستی داخل بینیم گاهی میسوزه،طبیعیه؟؟

هرچی میدونید بهم بگید ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا فعلا به پهلو نخواب و اگر ميتوني با يك سرنگ و سرم شستشو خيلي آروم توي بينيتو شستشو بده و زير سرت حتما بالا باشه اصلا غذاي سفت مثل ته ديگ نخور و نخند و با دهان باز عطسه كن

من بی حسی عمل کردم زیادم مراقبت نکردم تازه دانشگاهم میرفتم اونموقع دوست نداشتم چسب بزنم چیزی ام نشد. مراقبت کن اما حساس نباش اذیت میشی

ان شاءالله عید ما بعد از شکست کرونا💪
عالی بود نفهیدم اصلا

هزینش چقد شد؟زگ

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
من بی حسی عمل کردم زیادم مراقبت نکردم تازه دانشگاهم میرفتم اونموقع دوست نداشتم چسب بزنم چیزی ام نشد. ...

بی حسی چحوریه؟

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟

گوشی رو بزار کنار خوب نیست چیزهای شل بخور نخند اصلا اگه ی باری شد میخندی دماغتو نگه دار ،فقط رو به بالا بخواب و شست و شو روزی ۳بار پماد تتراسایکلین هم بزن جای بخیه هات

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔