2777
2789
عنوان

خیلی دوسش دارم ولی اختلاف داریم.

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 56 پست
کات کن ، شوهر کنترل گر که بخواد محدودت کنه و اسیر و زندونی خونه بشی به هیچ‌دردی نمیخوره

میترسم نتونم اون موقع با این اخلاقش کنار بیام و اخرش کارم به طلاق بکشه 

الان چند ماهیه کارم فکر کردنه ولی واقعا به جایی نمیرسم. میخوام برم پیش مشاور اینم قبول نمیکنه چون فک ...

این هم عیب دوم

کسی که حتی مشاور رو هم قبول نداره

هرچی زودتر از این رابطه بیرون بیای به نفعته

همین فردا برو پیش یه روانشناس مرد

اون اقا الان هیچ نسبتی با شما نداره و حق نداره برای شما تعیین تکلیف کنه که کجا بری

الان این فقط حق پدر شماست

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب باهاش صحبت کن

بگو من شوهر کنترل گر نمیخوام

بگو من شوهر عصبی نمیخوام

بگو اگه این اخلاقات رو بخوای توی زندگی هم داشته باشی زندگیمون جهنم میشه

اینو خواهرانه بگم من خودم تجربه ازدواج دارم اگه شوهر، زن رو محدود و کنترل کنه اگه مدام بهش گیر بده ... اینا توی زندگی خیلی زن رو اذیت میکنه

متاسفانه این پسر کمال طلب هست و میخواد همه چیز عالی و سر جاش باشه و اگه نباشه خیلی به هم می ریزه 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
بله منم به همین فکر میکنم ولی ویژگی های خوبش خیلی بیشتر از بدی هاشه و این باعث میشه به اسونی نتونم ا ...

عزیزم ایشون اختلال شخصیتی دارن. فک کنم دوس داشتن ایشون بیشتر شبیه جنونه 

مطمئن باش بعد اینکه برین سر خونه زندگیتون مث برده باهات رفتار میکنه دوس داشتن فقط مال الانه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
والله چی بگم تو حرفات حس میکنم بیشتر راضی به ازدواج باهاش تا دوری.بهش بگو از این مشکلت ببین چی میگه ...

گفتم خیلی حرف زدم باهاش. حتی خیلی سرش بحث و دعوا کردیم ولی هیچ جوره کوتاه نمیاد. مامانمم عصبانی میشه اینطوری میبینه میگه اون الان اینطوری میکنه فردا ک زنش شدی نمیذاره خونه باباتم بیای.

گفتم خیلی حرف زدم باهاش. حتی خیلی سرش بحث و دعوا کردیم ولی هیچ جوره کوتاه نمیاد. مامانمم عصبانی میشه ...

بله مامانت کاملا درست میگه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
شکاکه  اگه برید مشاوره بهتره

چون اون یه شهر دیگه سربازه و من یه شهر دیگه دانشجو امکانشو نداریم فعلا و گرنه خودمم چندین بار بهش فکر کردم و در اولین فرصت حتما همین کارو خواهیم کرد.

میترسم نتونم اون موقع با این اخلاقش کنار بیام و اخرش کارم به طلاق بکشه 

تو تاپیکهای همین سایت میتونی سرنوشت خیلی از خانمهایی که همسرشون شبیه این اقاست رو بخونی 

مطمئن باش زندگی سختی خواهد بود  اینکه برای تک تک رفتارهات، رفت و آمدهات مجبور به توضیح دادن باشی، اجازه بیرون رفتن تنها نداشته باشی، سر کار نتونی بری، با دو تا دوست نتونی رفت و آمد کنی 

حتما حتما حتما پیش مشاور برو 

عشق واقعی برای معشوق محدودیت نمیاره ، خودخواهی و تمامیت خواهی هست نه عشق واقعی

اونقدر عیب این اقا بزرگ هست که تموم محاسنش رو بشه کنار گذاشت این اقا شکاک و بد دله بد دلی هیچ وقت ...

دقیقا مامانمم همین حرفو میزنه. دوسش دارم ولی در مقابل زورگوییاش و عدم اعتمادش نسبت بهش دلسرد میشم ولی بعدش یه طوری رفتار میکنه انگار مشکل منم و من غیر عادیم و برمیگرده بهم میگه تو باید مرد میشدی چون مثل اونا میخوای همش بیرون باشی در حالی که چنین نیست و من فقط میخوام ازاد بشم و مثل یه ادم عادی زندگی کنم

دقیقا مامانمم همین حرفو میزنه. دوسش دارم ولی در مقابل زورگوییاش و عدم اعتمادش نسبت بهش دلسرد میشم ول ...

دیگه شما خودت الان همه چی رو داری میبینی فقط این وسط علاقه ای که بهش پیدا کردی باعث میشه نخوای مشکل رو‌باور کنی یا کوچیک ببینیش - 

ای وای اخلاقش خیلی ایراد داره عزیزم فقط میتونم بگم احساسی تصمیم نگیر

مرسی از راهنماییتون من تا حالا فکر میکردم عیب از منه و اعتماد به نفسم خیلی کم شده بود ولی الان یکم خیالم راحت شد

دقیقا مامانمم همین حرفو میزنه. دوسش دارم ولی در مقابل زورگوییاش و عدم اعتمادش نسبت بهش دلسرد میشم ول ...

عزیزم همسر من وکیله و الان داره بهت میگه منِ وکیل با ۱۰ سال سابقه بهت میگم اگر با این آدم ازدواج کنی قطعا به صورت یه زن افسرده و عصبی میای سراغ وکیل برای طلاق.

اون اقا جوری رفتار میکنه که مشکل از شماست ولی واقعا مشکل از شماست؟؟؟؟؟؟

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛