2777
2789
عنوان

خیلی دوسش دارم ولی اختلاف داریم.

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 56 پست
وای چه پیشنهاد خوبی😍 همین الان تاپیکشو میزنم. راجب گفته هاتونم بله میدونم. همین فردا زنگ میزنم باها ...

انشالله برات بهترین اتفاقها بیفته دوست عزیز♥️♥️♥️♥️

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی به نظرتون با روانشناس هم قابل درست شدن نیست؟

فعلا که ایشون راضی نیس باهاتون بیاد مشاور

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
گفتم خیلی حرف زدم باهاش. حتی خیلی سرش بحث و دعوا کردیم ولی هیچ جوره کوتاه نمیاد. مامانمم عصبانی میشه ...

من شوهرم زیاد اجازه نمیده جایی برم خیلی سخته واقعا باهاش کنار بیای از من اوایل دیونه شدم الان خوب شده ولی از من به تو نصیحت دست از این عشق بکش 

اعصاب فولادین میخواد من درد کشیدم جدابشی به نفعته 

مامانم و دوستام که زجر کشیدنمو میبینن خیلی اصرار می کنن که جدا بشم. ولی من میترسم جدا بشم و اینده پشیمون شم. از یه طرفم هرچی منتظر میشم بهتر بشه بدتر میشه. امروز با پدرم یه جایی قرار داشتیم قرار بود بریم یه چیزی بخریم. بعد من از دانشگاه دراومدم تا تنهایی برم پیش بابام و زنگ زدن ایشون دیدن تنها دارم میرم گفت تو که داری می گردی واسه خودت بعدشم برمیگردی بهم میگی تو ادم بدی هستی محدودم میکنی. امروز محدودم نکرد اره ولی از این حرف و کنایش واقعا بدم اومد و وقتی اعتراض کردم بهش برگشت گفت چون پیشت نیستم اینطوری نگرانتم و فلان. و گرنه پیش خودم باشی ازدواج کنیم اینطوری نمی کنم. ولی من بازم میترسم و مخالفت شدید مامانم و اطرافیانم که زجر کشیدنمو می بینن بیشتر منو به سمت جدا شدن می کشونن.

مامانم و دوستام که زجر کشیدنمو میبینن خیلی اصرار می کنن که جدا بشم. ولی من میترسم جدا بشم و اینده پش ...

عزیزم هیچ کس بهتر از مادر و پدر به فکر ایندت نیس بخدا از من بعد از چند سال خوب شد ولی من الان از مشکلات معده رنج میبرم یه مدت معدم ایقد اذیت کرد مشکوک به سرطان شدم الانم خوش خوشانم نیست ولی خداروشکر خوبه .بسپر دست خدا و ازخدا بخوا بهترشو سر راهت بزاره من میگم جداشو چون از من عاشقم بود یعنی دیونم بود هنوزم دیوانه وار دوستم داره ولی اخلاقشه ذاتشو که نمیتونه عوض کنه .اگه من میدونستم ترجیح میدادم با کسی زندگی کنم شاید کمتر بخوادم ولی ازاد باشم.

عزیزم هیچ کس بهتر از مادر و پدر به فکر ایندت نیس بخدا از من بعد از چند سال خوب شد ولی من الان از مشک ...

اره منم گاهی وقتا با خودم میگم کاش کمتر دوسم داشته باشه ولی بیشتر درکم کنه و بهم احترام بذاره