2777
2789
عنوان

خیلی دوسش دارم ولی اختلاف داریم.

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 56 پست
دقیقا مامانمم همین حرفو میزنه. دوسش دارم ولی در مقابل زورگوییاش و عدم اعتمادش نسبت بهش دلسرد میشم ول ...

تو میخوای مرد باشی یعنی چی مگه فقط مردها بیرونن باور کن بیماره

به قول یکی از کاربرها که بهت گفت احساسش به تو بیشتر شبیه جنونه تا عشق از خانوادش اطلاعات بگیر ببین بچگیش بهش چی گذشته به خدا پسره مشکل داره مواظب خودت باش

این هم عیب دوم کسی که حتی مشاور رو هم قبول نداره هرچی زودتر از این رابطه بیرون بیای به نفعته ه ...

میگه روانشناسا از تو و زندگیت خبر ندارن و نمیتونن مشکلتو حل کنن تنها کسی که میتونه مشکلتو حل کنه خودتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باهاش صحبت کن بگو من شوهر کنترل گر نمیخوام بگو من شوهر عصبی نمیخوام بگو اگه این اخلاقات رو بخو ...

بله کاملا حق با شماست. الان به جایی رسیدیم میخوام برم جایی بهش نمیگم که دعوا نشه. حتی یه وقتایی بهش دروغ میگم تا عصبانی نشه ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم و خوب میدونم نمیتونم تا اخر اینطوری زندگی کنم

میگه روانشناسا از تو و زندگیت خبر ندارن و نمیتونن مشکلتو حل کنن تنها کسی که میتونه مشکلتو حل کنه خود ...

حرفش اشتباهه چون فقط میخواد خودت کنترلت کنه این حرفو میزنه نمیخواد تو از کنترلش در بری

تو تاپیکهای همین سایت میتونی سرنوشت خیلی از خانمهایی که همسرشون شبیه این اقاست رو بخونی  مطمئن ...

چشم ممنون از توصیه هاتون. حتما تو اولین فرصت با یه مشاور حرف میزنم⁦❤️⁩

دوست عزیز شما یک فرد آزاد و مستقلی، حتی اگه کسی رو دوست داشته باشی، حتی اگه ازدواج کنی کسی حق تعیین مسیر زندگی شما رو نداره... کسی که واقعا عاشق آدم باشه به جای کنترل اون شخص همیشه حامی اون شخصه و بهش آزادی عمل میده تا رویاهاشو دنبال کنه

حتما از مشاور کمک بگیرین چون اگر این مشکل حل نشه قطعا به بن بست میرسین...امیدوارم روانشناس بتونه کمکتون کنه

دیگه شما خودت الان همه چی رو داری میبینی فقط این وسط علاقه ای که بهش پیدا کردی باعث میشه نخوای مشکل ...

بله همینطوره متاسفانه. یعنی یه وقتایی این علاقه هم کمتر میشه و میخوام بزنم سیم اخر همه چیو تموم کنم برمیگرده میگه پشیمون میشی من واقعا خوشبختت میکنم یه روزی میبینی کسی که باهاش ازدواج کردی مثل من نیست و پشیمون میشی و زندگیت جهنم میشه. و نمیدونم ترس از این حرفاست یا عذاب وجدانه که فکر میکنم این کارم نامردی بهشه و ناچار برمیگردم

عزیزم همسر من وکیله و الان داره بهت میگه منِ وکیل با ۱۰ سال سابقه بهت میگم اگر با این آدم ازدواج کنی ...

واقعا ممنونم از لطفتون و راهنمایی هاتون. به لطف این جواب شما و همسرتون الان بهتر میتونم تصمیم گیری کنم و بهتر راجب آیندم تصمیم بگیرم. الان کاملا میفهمم من این همه مدت عادی بودم و ایشون بد دل بودن و به گفته خودشون چون میدونن تو جامعه چه خبره میخوان ازم محافظت کنن

تو میخوای مرد باشی یعنی چی مگه فقط مردها بیرونن باور کن بیماره به قول یکی از کاربرها که بهت گفت اح ...

بعضی وقتا میگم شاید چون شهر هامون باهم متفاوته و ایشون تو یه روستای کوچیک بزرگ شدن و دخترای تو روستاشون یا مادر خواهرش یه عمر اینطوری بودن از منم میخواد اینطوری باشم ولی نمیفهمه من هیچوقت نمیتونم اینطوری باشم. یه بارم بهم گفت خونوادم شخصیت تورو قبول نمیکنن واسه همین احتمال میدم این افکارش به خانوادش برمیگرده

بعضی وقتا میگم شاید چون شهر هامون باهم متفاوته و ایشون تو یه روستای کوچیک بزرگ شدن و دخترای تو روستا ...

اونم احتمال داره ولی برین مشاوره خیلی چیزها تو وجود هر دوتاتون معلوم میشه خیالت راحت میشه

واقعا ممنونم از لطفتون و راهنمایی هاتون. به لطف این جواب شما و همسرتون الان بهتر میتونم تصمیم گیری ک ...

ببخشید بابت صراحتم تو حرف زدن

میخواستم حقیقت رو بدون تعارفات بگم

ببین عزیزم شما هم مثل خواهر من، امروز تو نقطه ای از زندگیت وایسادی که قراره ادامش رو تعیین کنی

خیلی حساس و مهمه امروزت

بین مرد بی غیرت و مرد بد دل خییییلی تفاوت هست.

مثلا همسر من مردها رو خیلی خوب میشناسه و به قول دوست شما خوب میدونه تو جامعه چه خبره ولی اینو هم خوب میدونه که من رفتارم و پوششم طوری نیست که مردهای مریض جرئت کنن سمتم بیان. نه اینکه من رو محدود کنه که کجا برم و کجا نرم..این خیلی مهمه که همسرت بدونه شما اونقدر بالغ و عاقل هستی که خودت تشخیص بدی کجا بری و با کی بری و چه زمانی بری وگرنه که اصلا هنوز زمان ازدواجت نیست.

من علاقه ی شما رو میفهمم ولی این علاقه به نفعت نیست عزیزم، این یه علاقه ی مخربه واست چون باعث میشه چشمتو روی عیبی ببندی که به تنهایی میتونه عامل خراب شدن سال های بعدی زندگیت باشه.

یه پیشنهاد هم دارم

تو همین سایت یه تاپیک بزن و بگو اونایی که همسرشون بد دله برات از زندگیشون بگن و اینکه از ازدواجشون راضی هستن یا نه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
ببخشید بابت صراحتم تو حرف زدن میخواستم حقیقت رو بدون تعارفات بگم ببین عزیزم شما هم مثل خواهر من، ا ...

وای چه پیشنهاد خوبی😍 همین الان تاپیکشو میزنم. راجب گفته هاتونم بله میدونم. همین فردا زنگ میزنم باهاش اتمام حجت کنم و بگم که ما به درد هم نمیخوریم. راستش خیلی وقت بود میخواستم اینکارو کنم ولی میترسیدم که اشتباه کنم و بعدا پشیمون بشم. ولی الان خیالم راحت تره و امیدوارم خدا هم پیشم باشه و کمکم کنه