2777
2789
عنوان

نااااراحتتتم خیلیی

416 بازدید | 25 پست

واای بچه ها دانشگا ۲ترم اضافه بهم خورده خیلییی ناراحتم از خودم دارم افسردگی میگیرم دیگه چیکار بکنم؟هنوز به خانوادمم نگفتم تااازه دارم دق میکنم دیگه😢😢😢😢احساس خفگی دارم دیگه از ناراحتی میخااام بمیرم ینی  خیلیی بهش فکر میکنم چیکار بکنم حالم خوب شه از این همه استرس مرردم توروخدا واسم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا فکر این چیزارو نکن

الکی اوقاتتو تلخ نکن

الان فکر شما مثل اون بچه ابتدایی هست که تو یه درسی کم گرفته .....

اتفاقی که افتاده زیاد روش مانور نده

برنامه ریزی کن برای ادامه زندگیت

عزیزم درس خوندن برا یاد گرفتن و سرگرمی هستش. چرا اینقدر خودتو داغون می کنی؟ اگر بلد بودی وارد بودی الان استاد بودی. نیاز به اموزش نداشتی. بعدم نه اینکه کار ریخته. حالا دو ترم بری اضافه تر عقب موندی از همه چی. بیخیال بابا. لذتت رو ببر از زندگی. این همه من خوندم که چی؟ فقط استرس الکی دادم بخودم. زندگی رو فدای درس نکن. زندگی کن کنارش درس بخون. شادی کن کنارش درس بخون. نه اینکه تموم زندگیو خوشی و شادیها تو فدای درس کن. وقتی خودت اینقدر داغونی معلومه برخورد خونواده تم بد خواهد بود

اصلا فکر این چیزارو نکن الکی اوقاتتو تلخ نکن الان فکر شما مثل اون بچه ابتدایی هست که تو یه درسی کم ...

میدونی اخه میترسم نرسم به معرفی استاد بخوره بیفته بعد عروسیم واقعا روم نمیشه ب همسرم بگم هنوز درس دارم از خانوادمم خجالت میکشم همه ناراحتیم از اینه..با اینکه۹۰درصد از بچه ها هنوز هستن باهام چون خیلی استادا سخت  گیر بودن رشته هم سخت ولی مشکلم اینه ک عروسیمم هسن همش میگم کااش اول درسم تموم میشد بعد ازدواج میکردم 

میدونی اخه میترسم نرسم به معرفی استاد بخوره بیفته بعد عروسیم واقعا روم نمیشه ب همسرم بگم هنوز درس دا ...

رشتت چیه مگه؟

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔