2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر داییم رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 9724 بازدید | 210 پست
چطوری😂

محکم نشستم یه جاییش. تا مدتها از درد به خودش میپیچید😂😂😂

بعدم تا میتونستم براش بچه اوردم. زنگوله بستم پاش. 

کارم ک تموم شد.. رازیانه ریختم تو چایی بهش خوروندم.. یاروش از کار افتاده... 😂😂بیکاربیکار شده

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ابروی ایشون میره؟؟؟؟اگه ابروی کسی هم بره ابروی دختر دایی و شوهر عنتر استاتر

خب داری میگی ابروی شوهر اسی

خب تو فامیلش نمیگن فلانی میگن شوهر اسی با اینکه زن داره افتاده دنبال دختر مردم.

خب داری میگی ابروی شوهر اسیخب تو فامیلش نمیگن فلانی میگن شوهر اسی با اینکه زن داره افتاده دنبال دختر ...

از ذات خرابشه

تهش جدا میشن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

منم موچ شوهرمو یدف ناخواسته گرفتم 😐وقتی بروش میزنم انقد زورش میاد..

عزیزم🥲

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

محکم نشستم یه جاییش. تا مدتها از درد به خودش میپیچید😂😂😂بعدم تا میتونستم براش بچه اوردم. زنگوله بس ...

وای چقدر زرنگی چندتابچه اوردی براش؟یعنی الان رابطه ماهی یبارم نداره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

منم جور دیگه انتقام گرفتم 😂😂

واقعا چی بگم 

ناراحت میشم این چیزارو میخونم 

انتقاما که حقشونه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عزیزم. انقد فیک اینجاس ک.. اصلا گم میشن. فدای سرت پیش میاد عزیزم😘😘

قربونت برم❤️

الان این یارو شوهرته هنوز و اون دختره هم زندس؟

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

شوهر منم مدام بهم شک داره😂

دروغ میگن. به ما میگن دروغگو

لاس میزنن به ما میگن چرا لاس میزنی 

واقعا خودشونو لو میدن اینجوری 

با پر رویی هم میگن، خوش قلب تر از من ینی خودش نیست.. فک كنم منظورش با  زنای مردمهمردمه😂😂😂

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

مگر با رازیانه بیکار میشه ؟ واقعا؟

رازیانه.....  و قرص رایتیدین. قرص معده😂😂👍