2777
2789

برا منم نصف پولو ریختم تحویل خرداد بودم هنوز پیام نیومده خدا به زمین گرم بزنتشون نابودمون کردن چقد اذیتمون میکنن مملکت نیست که گردنه بگیره کسی نیست بگه لامصب دوسال مردم بدبخت چشمشون به این ماشین لگن کوفتی خشک شد طلام گرمی 4900,دادم رفت دوسال جوونیم تلف شد چه موقعیت هایی داشتم و به خاطر این لعنتی نتونستم کاری کنم خدا عزیزان مدیران سایپا اسیر خاک کنه تمام سرم سفید شد بخدا قسم

هر لحظه که در کارگه تقدیر تسلیمم ..رام تر از آهو بی باک تر از شیرم..هر لحظه که در کار کنم تدبیر ..رنج از پی رنج آید زنجیر از پی زنجیر
برا منم نصف پولو ریختم تحویل خرداد بودم هنوز پیام نیومده خدا به زمین گرم بزنتشون نابودمون کردن چقد ا ...

خرداد امسال؟

کی پولو ریختی؟

منم طلاهامو ۵ و نیم فروختم دادم به ماشین به امید اینکه زود بدن بتونیم خونه بخریم طلا شد ۷ و نیم دو سه ماه دیگه هم بچه‌م به دنیا میاد ولی خبری از ماشین نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرداد امسال؟کی پولو ریختی؟منم طلاهامو ۵ و نیم فروختم دادم به ماشین به امید اینکه زود بدن بتونیم خونه ...

اره خرداد امسال ۱۸ اذر نصفش ریختم بخدا به خاک سیاه نشستم با این ثبت نام کل زندگیم به هم خورد

هر لحظه که در کارگه تقدیر تسلیمم ..رام تر از آهو بی باک تر از شیرم..هر لحظه که در کار کنم تدبیر ..رنج از پی رنج آید زنجیر از پی زنجیر
خرداد امسال؟کی پولو ریختی؟منم طلاهامو ۵ و نیم فروختم دادم به ماشین به امید اینکه زود بدن بتونیم خونه ...

خدا عزیزشون گرفتار کنه جلو چششون به معنای واقعی زجرمون دادن

اره خرداد امسال ۱۸ اذر نصفش ریختم بخدا به خاک سیاه نشستم با این ثبت نام کل زندگیم به هم خورد

پس واسه شما یه ساله بوده

واسه ما سه ماهه‌ست خبری نیست هنوز میگن سانروف نیست

پس واسه شما یه ساله بودهواسه ما سه ماهه‌ست خبری نیست هنوز میگن سانروف نیست

من و شما باهم فرقی نداریم همه ۴۰۲ یکپارچه دوم ثبت نام کردیم شاهین که تحویلش ۴۰۳ بود

عزیزم ما همون اول تسویه کردیم قرار بود سه ماهه بدن یعنی اسفند پارسال

بله میدونم ماهم با شما نصفش دادیم در اصل هممون تحویل یه ماه بودیم اینجوری دودسته شدیم 

عزیزم ما همون اول تسویه کردیم قرار بود سه ماهه بدن یعنی اسفند پارسال

انشاله تحویل گرفتی یه خبر بده من اینجا

بله میدونم ماهم با شما نصفش دادیم در اصل هممون تحویل یه ماه بودیم اینجوری دودسته شدیم

آخه اونایی که یک ساله هستن تو دو تا قسط میدن ولی اونایی که سه ماهه هستن باید تسویه کنن 

انشاله تحویل گرفتی یه خبر بده من اینجا

باشه عزیزم

البته شوهرم انقدر رفته مرکز فروشش الان میگن اگر بدون سانروف بخوای یک هفته‌ای میدن ولی با سانروف شاید حداقل ۳ ماه طول بکشه

باشه عزیزمالبته شوهرم انقدر رفته مرکز فروشش الان میگن اگر بدون سانروف بخوای یک هفته‌ای میدن ولی با س ...

دقیقا به ما هم همینو گفتن!

شما راضی میشید بدون سانروف تحویل بگیرید؟

💕🧚‍♀️                                               

دقیقا به ما هم همینو گفتن!شما راضی میشید بدون سانروف تحویل بگیرید؟

والا ما میخوایم خونه بخریم دو هفته دیگه هم دخترم به دنیا میاد نهایت تا یک ماهگی دخترم صبر میکنیم اگر دادن که هیچی ندادن بدون سانروف میگیریم چون خونه واجب تره

والا ما میخوایم خونه بخریم دو هفته دیگه هم دخترم به دنیا میاد نهایت تا یک ماهگی دخترم صبر میکنیم اگر ...

به سلامتی

💕🧚‍♀️