2777
2789
عنوان

مامانای مهر 99 مخصوصا اونا که با قرص باردار شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 64 پست
نه من تنبلی تخمدان نداشتم، اصن قبل بارداری هیچ مشکلی نداشتم و دوره هام منظم بود فقط کم کاری تیرویید ...

منم گیج شدم موندم چیکار کنم. دکتر قبلی برم یا دیگه چون باردار شدم برم دکتر دیگه انتخاب کنم. دکتر نصیری میرفتم اونم متخصص آی وی اف و تنبلی تخمدانه مطبشم شلوغه خیلی ممشی گفت باردارها رو نمیبینه حالا یه جلسه دو جلسه  بیا عب نداره

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  
منم گیج شدم موندم چیکار کنم. دکتر قبلی برم یا دیگه چون باردار شدم برم دکتر دیگه انتخاب کنم. دکتر نصی ...

اگه قبول نمیکنه که باید بگردی دنبال دکتر جدید هرچی زودترم بهتر که با یه نفر تا تهش بری جلو انشالله به سلامتی😍واسه خودت الویت بندی کن ببین چیا برات مهم تره مثلا تخصص در طبیعی یا سزارین، سزارین اختیاری میخوای یا نه، دکتر مهربون و با حوصله باشه، بیمارستان خصوصی باشه یا نیمه دولتی یا دولتی، اجازه بده همسرت تو اتاق عمل پیشت باشه یا نه، اگه طبیعی هستی اتاق درد داشته باشه یا نه، زایمان در اب میخوای یا نه و از بیمارستان قدیمی بدت میاد یا مهم نیست برات بیمه داری و اینکه بیمه ات با کجاها طرف قرارداده و..... اینا رو بنویس بعد بشین ببین کدوم بیمارستانا به شرایطتت و ایده ال هات میخوره بعد نگاه کن ببین دکترای اون بیمارستان کیان نظرات بقیه راجع بهشون چیه ( حواست باشه خیلیا تبلیغ الکی میکنن خیلی تابلوئه) در نهایت ببین بهترین انتخاب ترکیب کدوم بیمارستان و دکتره چون نمیشه ایده ال ایده ال بود ولی اینجوری میشه تا جایی که امکان داره بهترین رو واسه خودت انتخاب کنی و به نظرم بهترین هرکس با توجه به شرایطش با یکی دیگه فرق داره واسه همین نمیشه به اینکه مثلا میگن فلانی بهترین دکتره اعتماد کرد چون شاید با توجه به شرایط من دکتر خوبی واسم نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبول نمیکنه که باید بگردی دنبال دکتر جدید هرچی زودترم بهتر که با یه نفر تا تهش بری جلو انشالله ب ...

خیلی راهنمایی خوبی بود ممنونم ازت 🌹🌹🌹🌹🌹

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

دوستان من دکترم بهم پریناتال داده توش ۸۰۰ میکروگرم اسید فولیک داره اسید فولیک ۵ هم از قبل بارداری میخوردم یه قرص اهنم داده دکترم که اونم نوشته اهن + فولیک اسید که ۲ روز درمیون باید بخورم خیلی زیاد نیست دوز مصرف فولیک اسیدم؟ اون فولیک اسید ۵ رو حذف کنم یا ادامه بدم هنوز؟