2777
2789
عنوان

مامانای مهر 99 مخصوصا اونا که با قرص باردار شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 64 پست
سلام. کی رفتین دکتر وقتی فهمیدین باردارین؟ لکه ای هم دیدین کلا یا نه؟

نه لکه ای ندیدم قبل اینکه بفهمم باردارم

و اینکه منظورتونواز کی رفتین دکتر نمیفهمم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه لکه ای ندیدم قبل اینکه بفهمم باردارم و اینکه منظورتونواز کی رفتین دکتر نمیفهمم

منظورم اینه بعد ازینکه فهمیدین باردارید کی برای اولین بار مراجعه کردید به دکتر هفته چندم؟ شما هم درد زیر  دل و حس گرفتگی دارید؟

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  
منظورم اینه بعد ازینکه فهمیدین باردارید کی برای اولین بار مراجعه کردید به دکتر هفته چندم؟ شما هم درد ...

نه عزیزم بارداری اولم حس گرفتگی داشتم ولی الان نه بدن با بدن فرق داره

اولین بار هفته ۶ بود

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

من امروز موعد پریودم بود ولی سه روز پیش فهمیدم که باردارم یعنی جمعه ( تولد شوهرم بود همین جوری گفتم بزار بی بی بزنم ببینم باردارم یا نه که دو خط شد و رفتم ازمایش دادم مثبت بود که شد کادو تولد همسرم😍) شنبه اش رفتم دکتر که بهم گفته باید ۲۶ بهمن سونو بدم و ۱۵ بهمن ازمایش تیرویید ( کم کاری دارم) بهم گفت اگه قلب تشکیل بشه تاریخ تولدش میشه مهر سال دیگه روز تولد خودم🥰😍 برام دعا کنید توروخدااااا که سالم باشه و قلبش تشکیل بشه😍

من امروز موعد پریودم بود ولی سه روز پیش فهمیدم که باردارم یعنی جمعه ( تولد شوهرم بود همین جوری ...

وای مبارکه عزیزم😊😀 باریکلا چه زود رفتی دکتر . من هنوز نرفتم. پس حالا ها صدای قلب شنیده نمیشه من فک کردم شنبه برم صداشو میشنوم 😁 ما برعکس شما شدیم. من دقیقا روز تولدم چهارشنبه پیش فهمیدم باردارم و مهر تولد همسرمه اگه تولد نی نی مهر باشه

وای مبارکه عزیزم😊😀 باریکلا چه زود رفتی دکتر . من هنوز نرفتم. پس حالا ها صدای قلب شنیده نمیشه من فک ...

وای چه جالب دقیقا برعکس😍 مبارک باشه واسه توام عزیزم، انشالله مهر سال دیگه صحیح و سالم تو بغلت بگیریش ، تو هفته ۷-۸ قلب تشکیل میشه تازه اون موقع هم فکر کنم صداش رو نمیشنویم فقط میبینیم که تشکیل شده ( البته مطمئن نیستم) من از الان ذوق ۱ ماه دیگه رو دارم که میخوام برم سونو فقط کاش روزا زودتر بگذره😍😍😍😍😍

وای چه جالب دقیقا برعکس😍 مبارک باشه واسه توام عزیزم، انشالله مهر سال دیگه صحیح و سالم تو بغلت بگیری ...

علامتی چبزی هم دارین؟من هفته پنجم ولی تا یکم می ایستم زود زیر دلم درد میکنه. فک میکنم داخل رحمم میخاره یه حس عجیب و درد یه طرفه بیشتر

علامتی چبزی هم دارین؟من هفته پنجم ولی تا یکم می ایستم زود زیر دلم درد میکنه. فک میکنم داخل رحمم میخا ...

منم همش دراز میکشم چون هم کمرم درد میگیره خیلی هم شکمم و زیر دلم منقبض میشه و درد میگیره، ترشح هم زیاد دارم ( شیری رنگ) بعضی وقتا در حد ۱۰ ثانیه واژنم میسوزه ولی همیشه نیست بعضی روزااا، نمیدونم به خاطر چیه این سوزش میترسم عفونت باشه ولی ترشح بد بو یا زرد وسبز ندارم نمیدونم طبیعیه این سوزش؟ باید زنگ بزنم از دکتر بپرسم ولی مثلا هر دو روز یه بار اینجوری میشه یه ۷-۸-۱۰ ثانیه اینا

منم همش دراز میکشم چون هم کمرم درد میگیره خیلی هم شکمم و زیر دلم منقبض میشه و درد میگیره، ترشح هم زی ...

فک کنم برا کمردرد بیش از اندازه نباید دراز بکشید چون خود تحرک باعث بهبودش میشه. مگر حس کنی به علت خستگی کار روزانه فشار اومده

منم زیر شکمم دردای عجیبی دارم و نگران میشم هی. مثلا فک کن داخل رحمت خارش بگیره😂 نمیدونم حس خارشه واقعا یا نه. شاید درده که شبیه خارشه. سوزش واژن رو منم دیروز حس کردم چون خیلی فشار آورده بودم به خودم. آدم میمونه

فک کنم برا کمردرد بیش از اندازه نباید دراز بکشید چون خود تحرک باعث بهبودش میشه. مگر حس کنی به علت خس ...

من اصن کار خاصی ندارم که بکنم ولی یه ذره که فعالیت میکنم یا با دوستام میرم بیرون  درد کمر و شکم میگیرم بعد چون حساس شدم هی میترسم میگم ولش کن برم دراز بکشم دراز که میکشم اروم میشه، همش میگم این ۲۳ روز بگذره بعد دیگه فعالیت میکنم فعلا مطمئن بشم که قلبش میزنه😍 شیاف پروژسترون دکتر بهت داده؟ من حس میکنم سوزشم شاید به خاطر اونه چون به من گفته مقعدی بزار وقتی میزارم مقعدمم میسوزه میگم شاید سوزش واژنمم به خاطر اونه 🤒

من اصن کار خاصی ندارم که بکنم ولی یه ذره که فعالیت میکنم یا با دوستام میرم بیرون  درد کمر و شکم ...

من دکتر نرفتم هنو. درگیر پایان نامه بود. شنبه میرم انشاا.. ببینم دکتر چی میگه. شما تنبلی داشتی نه؟ دکتری که برا درمان میرفتم پیشش منشیش گفت باردار نمیبینه خانوم دکتر. متخصص نازاییه

ولی گفتم چون در جریان پروندمه یه بار برم اول پیش اون شما پیش کی رفتین

من دکتر نرفتم هنو. درگیر پایان نامه بود. شنبه میرم انشاا.. ببینم دکتر چی میگه. شما تنبلی داشتی نه؟ د ...

نه من تنبلی تخمدان نداشتم، اصن قبل بارداری هیچ مشکلی نداشتم و دوره هام منظم بود فقط کم کاری تیرویید دارم یه کم، من پیش دکتر بزرگ علوی میرفتم قبل بارداری وقتی فهمیدم باردارمم یه جلسه رفتم پیشش که بهم دارو داد خیلیییی دکتر حرفه ایی و خفنیه اما تخصص اصلیش نازایی و دوستانیه که سقط مکرر داشتن و اینا واسه همین هروقت میرم مطبش هم خیلی شلوغه و هم استرس میگیرم چون همه یا مثلا ۱۰-۱۱ سال نابارور بودن تازه اومدن پیش این و باردار شدن یا سقط داشتن زیاد همش راجع به این چیزا حرف میزنن من سریع استزس میگیرم بیمارستانی رو هم که زایمان میکنه دوست ندارم (کسری) واسه همین تصمیم گرفتم دکترم رو عوض کنم و برم پیش دکتر احمدیان ( خیلی تحقیق کردم فعلا اینو انتخاب کردم ) میخواستم بزارم بعد سونو قلب برم ولی الان به خاطر این سوزش میخوام شنبه زنگ بزنم وقت بگیرم برم معاینه امیدوارم همین جوری که تحقیق کردک ازش دکتر خوبی باشه، شما کجا میخوای بری؟