2777
2789

بچه ها مهمون دارم نمیخوام خراب شه   

واسه هشت نفر چقدر سبزی و گوشت و لوبیا بزارم؟

یه سوال دیگه من اول گوشتمو با زودپز میپزم بعد مواد رو بههمون اب گوشت اضافه میکنم خوب درمیاد حالا بنظرتون اینجور خوبه یا اول گوشتا رو تفت بدم

مرسی از همتون   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داخل زود پز اول با پیاز گوشتها رو قشنگ تفت می دم بهد لوبیا می ریزم با سبزی و یدونه لیمو زرد چوبه و فلفل هم می ریزم در زود پز رو می بندم بعد که پخت درش رو باز می کنم نمک و دو سه تا لیمو اضافه می کنم و می زارم یکم جا بیوفته

والا من چشمی اندازه میزنم چون سبزی هامو تا چهار بند انگشت میریزم تو کیسه شما دوبسته ۴انگشتی بذار 😁لوبیا هم یه کاسه ،والا مال ما زیاد میخورن بستگی به مهمونات داره چقد گوشت بذاری چون بعضی گوشتا هم آب میشن من میشمارم بشقابی ۲تکه ،

حتما گوشتت رو تفت بده چون بوی گوشت باعث بد مزه شدنش میشه

من اول گوشتمو تفت میدم با پیاز فراوون بعدم میزارم میپزه لوبیارو جدا میپزم آبشو خالی میکنم سبزی هم همون موقع سرخ میکنم لیمو هم میذارم تو آب جوش تلخیش بره سبزی سرخ شد به گوشتا اضافه میکنم نیم کیلو سرخ شده کافیه هر نفر پنج تیکه گوشت میزارم لیمو عمانی برای هر بشقابی که میخوام بزارم یدونه میریزم گوشت پخت لوبیا رو با لیمو عمانی میزارم شعله شو کم میکنم بعدش درشو نیمه باز میزارم تا روغن بندازه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

قورمه سبزی های من عالیه😄😄😄

الانم رو گازه🤣


اول پیاز و گوشتا رو تفت بده

بعد سبزی سرخ کرده رو اضافه کن

بعد هم لوبیا و اب


بعد بزار ۱ ساعت تو زودپز بپزه

و حدود ۳ ساعت بعد از زودپز بپزه


من برای خودم و همسرم و پسرم این حدود هست: 

البته زیاد میخوریم


۵ مشت بسته لوبیا

حدود ۲۰۰ گرم سبزی ( که سرخش میکنم نمیدونم چند گرم میشه😆)

چند تیکه گوشت

یک پیاز


وقتی هم خاموش کردم نمک و ابلیمو میزنم


گاهی یکساعت اخر پختش، یک قاشق مرباخوری رب میزنم بهش در حدی که رنگش هم قرمز نمیشه 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

چند تا نکته بگم یکی اینکه گوشت و با فلفل سیاه و زردچوبه تفت بده . دوم سبزی رو نهایتا ده دقیقه سرخ کن نه بیشتر . سوم اینکه یه قلمه بنداز توش . چربی قلمه جمع میشه روش . خیلی خوشمزه میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز