2777
2789
عنوان

جواب شاهین صمد پور به سیروان خسروی

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 46 پست
اینها همه دعوا های ساختگی است ، برای معروف و محبوب شدن

منم اول همین فکر رو می کردم ولش شاهین اهل این کارا نیست هر کاری کرده فقط واسه مردم بوده 

دنیا رو به کامتون تلخ نکنید شاد باشید😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته بود من حزب باد نیستم و به بقیه هنرمند ها گفت همتون آفتاب پرستید

خب مگه دروغ گفته ؟

حیف افتاب پرست که به این ها بگی 

دستشون رو شده که برای فلان کس پول گرفتن تبلیغ کردن و حالا هی میگن نه نه ما اشتباه کردیم چهارسال بعد دوباره یک غلطی میکنن 

حالم بهم میخوره ازادم های حزب باد 

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
اره سيروان پست گذاشته بود ب سلبريتيايي ك تو حركت هاي انتخاباتي و اينا بودن توهين كرد و گفت افتاب پرس ...

تو حرکتای انتخاباتی رو که راست گفت این سلبریتی ها همشون شیادن بیشتر مشکلات الان نتیجه ی اعتمادیه که مردم ساده تو انتخابات به اینا کردن

😎😎😎
خب مگه دروغ گفته ؟ حیف افتاب پرست که به این ها بگی  دستشون رو شده که برای فلان کس پول گرفتن ت ...

ایشون همه رو کوبوندن در صورتی که به هیچ وجه همشون اینجوری نیستن 

یکی مثل همین آقای صمد پور که واقعا بیشتر خیلی از مسئول ها به مردم خدمت کرده

صمدپور میگه کسانی که دغدغه دارن 

اخی چقدر دغدغه داشتن که درعوضش پول گرفتن 

حالا که گندش دراومده ادای گربه شرک درمیارن 

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
تو حرکتای انتخاباتی رو که راست گفت این سلبریتی ها همشون شیادن بیشتر مشکلات الان نتیجه ی اعتمادیه که ...

منم شدیدا موافقم 

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕
صمدپور میگه کشانی که دغدغه دارن  اخی چقدر دغدغه داشتن که درعوضش پول گرفتن  حالا که گندش ...

بینید خودش گفته به غلط یا درست خودش هم قبول داره عده ای خوب نبودن ولییی جمع بستن همه غلطه

تو حرکتای انتخاباتی رو که راست گفت این سلبریتی ها همشون شیادن بیشتر مشکلات الان نتیجه ی اعتمادیه که ...

خدايي سما بخاطر سلبريتي محبوبت جهت فكريتو عوض ميكني؟؟؟

همه رو نميشه با چوب زد عزيزم 

كسي ك ب تاييد سوراي نگهبان رسيده پس صلاحيت داره

نگفتن بياين ب سبزي فروش سر كوچه راي بدين كه 

اقايون از تبار همين نظامن ديگه 

گله اي نميمونه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بینید خودش گفته به غلط یا درست خودش هم قبول داره عده ای خوب نبودن ولییی جمع بستن همه غلطه

تمام کسانی که پول گرفتن و تبلیغ کردن جمع بسته که بازم کارش درسته این ها باید رسوا بشن که دوباره نیان بگم مااا به عقب برنمگردیم 

اه اه حالم از سیروان بهم میخوره صداش اقتضاح حرکاتش افتضاح من موندم اینا که میرن کنسرتش خدایی به چه امیدی میرن اخه خداوکیلی یه ذره صدا نداره فقط داد میزنه

کاربر سال ۹۴ بودم بنزین لعنتی کاربریمو اتیش زد😨😨😨🤒🤒