2777
2789

سلام دوستان علاقمند به زبان انگلیسی

آموزش کامل زبان انگلیسی جلسه ای فقط و فقط ۳ هزار تومان 😍😲

از اونجایی که خیلیا به خاطر هزینه های گزاف قادر به شرکت کردن تو کلاسهای زبان نیستن تصمیم گرفتم کلاس مجازی با کمترین هزینه براتون تشکیل بدم 😊

کلاس ها از طریق فیلم و ویس در تلگرام هستن

جلسه ای ۳ هزار تومان و دو بار در هفته 📚📚

بعد از هر جلسه تکلیف و بعد از هرماه یک امتحان گرفته میشه👩‍🏫

یک جلسه تا دو جلسه هم رایگان برگذار میشه و اگه از نحوه تدریس خوشتون نیومد میتونید ادامه ندید🤗

اگه تمایل داشتید شرکت کنید بهم اطلاع بدید .اول ازتون چند تا سوال پرسیده میشه و تعیین سطح میشید☺️❤️ 

(هر جلسه شامل ۲۵ تا لغت جدید یک مبحث گرامر یک متن مکالمه + چک کردن تکالیف میشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تلگرام یعنی؟

سلام بله عزیزم تو تلگرام و توی پی وی . اما یه کانال برای نمونه تدریسم زدم اگه خواستین سر بزنید هر جلسه هم شامل ۲۵ تا لغت جدید+ یه مبحث گرامر و یک متن مکالمه +چک کردن تکالیف میشه  

@englishteachingcheap1

خودت معلمی عزیزم؟ منم میخوام

بله خودم مدرس زبان هستم . اگه تمایل به شرکت داشتین بهم اطلاع بدین . هر جلسه شامل ۲۵ تا لغت جدید و یک مبحث گرامر و یک متن مکالمه +چک کردن تکالیف هست اخر هر ماهم امتحان 🌷

عزیزم خودتون مسلط به زبان هستید ؟ ینی معلم هستید ؟

بله خودم مدرس زبان هستم . اگه تمایل به شرکت داشتین بهم اطلاع بدین . هر جلسه شامل ۲۵ تا لغت جدید و یک مبحث گرامر و یک متن مکالمه +چک کردن تکالیف هست اخر هر ماهم امتحان 🌷

اگه واتساپ داشته باشین میتونم براتون تو واتساپ تدریس کنم 🌷

کلا چن جلسه هست؟

سطحش در حد جملات عامیانه و جمله هایی ک تو روزمره استفاده میشه

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
کلا چن جلسه هست؟ سطحش در حد جملات عامیانه و جمله هایی ک تو روزمره استفاده میشه

بستگی به خودتون داره که چقدر بخواین ادامه بدین. اگه خودتون تمایل داشتین من میتونم با همین هزینه براتون کلاس فشرده برگزار کنم .که تعداد لغات بیشتر میشه و هر دفعه دو مبحث گرامر .که فکر میکنم تا حدود نه ماه تسلط کافی برای صحبت کردن داشته باشید . و درمورد سطحم شما تعیین سطح میشید و سطحتون هر چقدر بود بعد بهتون تدریس میشه . 

بستگی به خودتون داره که چقدر بخواین ادامه بدین. اگه خودتون تمایل داشتین من میتونم با همین هزینه برات ...

واقعا عالیه من تاپیکتونو سیو میکنم حتما بهتون اطلاع میدم

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی