2777
2789

شوهرم قیافه معمولی داره ولی من ظریف  چشمام رنگی مژه های بلند به گفته خیلیا تو دل برو ولی حتی نشده یه باربگه چشمای قشنگی دارم با اینکه بعضیا تو اولین برخورد بهم میگن چشمای خوشگلی دارم تنها ابراز علاقه شوهرم اینه که بهم میگه جوجه رنگی منی بهش چند بار گفتم چرا ازم تعریف نمیکنی میگه دوست دارم دیگه جلو بقیه از دستپختت تعریف میکنم اینا یعنی تعریف کردن شوهرای شما هم اینجورین

عشق مثل یک شیشه انگور کنار افتادست که اگر کهنه شود مست ترت خواهد کرد...

هیییئییی ب منم فقط میگه دختر کوچولوم اینم تعریف محسوب میشه یا ن؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همينن شوهره منكه خيلي مغروره ميگه تو همينطوريشم پرو هسي😁

اما يه بار تو نامزدي بهم گفت تو واقعا چشات خيلي درشت خدا كنه چشماي بچمون بتو بره گفتم رنگشم به تو بره

وهموم شد الان سه سال هيچ تعريفي نشنيدم😊

به اميد خدا منم به زودي مامان ميشم😍توكلت علي الله
جوجه رنگی خودش یعنی تو دلش خیلی بنظرش زیبایی. میخواد مغرور نشی 

من دلم میخاد از ظاهرم تعریف کنه یه بار بهم بگه خوشگلی ولی هیچ وقت نگفته  این حرفا رو

عشق مثل یک شیشه انگور کنار افتادست که اگر کهنه شود مست ترت خواهد کرد...

من آبجیم بهم میگه جوجه رنگی😁

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
شوهر منم ازم تعریف نمیکنه خودم از خودم تعریف میکنم😂😂😂😂😂😂

دقیقا مث من😂

میگم وای چقد جذابم

چقد این لباس یا آرایش بم میاد

اونم میگه اگه خودت نگی پس کی بگه😂

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁