2777
2789
عنوان

کلاس های بارداری

215 بازدید | 32 پست

بچه ها من ماه اخرمه سی و هفت هفتمه  تو هیچکدوم از کلاس های قبل زایمان شرکت نکردم اصلا نمیدونم تو کلاس ها چی میگن ... بنظرتون میتونم بدون رفتن ب این کلاس ها زایمان راحتی داشته باشم ... مشکلی پیش نمیاد ... کیا کلاس ها رو نرفتن ... واسه زایمان مشکلی نداشتین؟  

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

طبیعی یا سز.؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چند نفری منو ترسوندن ... گفتن زایمانت سخت میشه موقع زور زدن نمیدونی کجا تنفس بگیری کجا زور بزنی& ...

ببین تو گوگل سرچ کن ورزش های بارداری چنتا دونه هست پروانه و اسکات و ...اینا رو انجام بده اصل کار همین ورزشا هست 

پسر نازم عاشقتم  
خوب یه سری ورزش بهت میگن برای باز شدن دهانه رحم،ماساژای تن آرامی،تکنیکهای تنفسی،کلا دونستن بهتر از ن ...

حالا میتونم برم دیر نیست ... اگه برم بهم اموزش میدن ... من همینجوری از طبیعی میترسم‌

ببین تو گوگل سرچ کن ورزش های بارداری چنتا دونه هست پروانه و اسکات و ...اینا رو انجام بده اصل کار همی ...

مرسی عزیزم انشاله ک ب خوبی زایمان کنی و نی نیتو بغل کنی مرسی از راهنمائیت😗😗😗😍

کلاس ها خوبن جهت اینکه آگهی پیدا می کنی 

می دونی هر مرحله از درد تو چه موقعی 

-----------------

چکیده ای از مطالب کلاس بارداری خانم دکتر فیروزه روستا

این یکی از بچه های سایت گذاشته 

من خودم تا الان 4 جلسه رفتم به همین نکات اشاره دارن

چون طبیعی هستین اگر می تونین ماما همراه بگیرین تا خیالتون راحت باشه 

ماما همراه تمام موارد بهتون می گه در همون لحظه

میشه لطفاً واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین  تازه از دستش دادم                                                                                                        خدایا شکرت  بابت بهترین هدیه هایی که بهم دادی(نیلا.نارمیلا) .ممنون بابت خانواده چهار نفره مون 

حرکت های اصلی که خیلی مهمه 

چمپاته / گربه / سجده است که می گن تو هفته های اخر برین حتما 

----------------------

الان هم برین دیر نیست

میشه لطفاً واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین  تازه از دستش دادم                                                                                                        خدایا شکرت  بابت بهترین هدیه هایی که بهم دادی(نیلا.نارمیلا) .ممنون بابت خانواده چهار نفره مون 
خواهش گلم  شکمت هم اومده پایین ؟؟ کی تاریخ زایمانته؟

اره شکمم خیلی وقته اومده پایین هر کی منو میبینه میگه تو امروز زایمان میکنی ولی خبری نمیشه تاریخ زایمانم ۱۵ بهمن