2777
2789
عنوان

بیاین بگین

150 بازدید | 26 پست

چرا بیدارین

ب چی دارین فک میکنین

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به تولد همسرم ب اینکه چیکار کنم 

کیه تولدش؟ منم تولد همسرم اسفند ماهه موندم چیکار کنم

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
به تولد همسرم ب اینکه چیکار کنم 

یه برنامه گذاشتن آهنگ‌رو عکس از بازار بگیر بعدش یه کلیپ بساز براش از عکسای بچگی تا الانش با یه آهنگ‌خوشگل روش.‌یه ماگ‌حرارتی بزن براش ..

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

به این که چرا من هر چی تایپیک میزنم کسی جواب نمیده😂😂

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
به این که چرا من هر چی تایپیک میزنم کسی جواب نمیده😂😂

تو بزن من میام

به این که فردا ناهار چی درست کنم 

مرغ ماکارونی قیمه قورمه

کیه تولدش؟ منم تولد همسرم اسفند ماهه موندم چیکار کنم

8بهمن ولی میخام 4ام بگیرم ک جمعه اس خونه باشه 

پارسال تو خونه گرفتم امسال میخام تو کافه بگیرم 

نمیدونم چطوری بکشونمش تو کافه

نظری نداری؟

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
8بهمن ولی میخام 4ام بگیرم ک جمعه اس خونه باشه  پارسال تو خونه گرفتم امسال میخام تو کافه بگیرم& ...

میتونی بگی دوستم کافه زده بیا بریم ببینیم چجوریه چون زودترم میخای بگیری شک نمیکنه