2777
2789

پسرم ۳ سال و نیمشه. امروز آبریزش بینی داشت یکمم سرش گرم بود. نیم ساعت پیش کوریزان نارنجی سرماخوردگی گرفتم تو ماشین بهش دادم. ولی زیاد دادم حواسم نبود با دوز استامینوفن اشتباه کردم ۱۰ سی سی بهش دادم!!!شایدم ۱۱ یا ۱۲ سی سی شد!!! پسرم ۱۸ کیلوعه. ۳ سال و نیم. جیکار کنم؟ خطرناک نیست؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگید تو رو خدا. کوریزانم باعث مسمومیت میشه. حواست به اون طفل معصوم باشه اگه علائم مسمومیت مثل گیجی. بی قراری.  ضعف یا تشنج داشت حتما ببرش بیمارستان

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
نگید تو رو خدا. کوریزانم باعث مسمومیت میشه. حواست به اون طفل معصوم باشه اگه علائم مسمومیت مثل گیجی. ...

خوابیده. امروز خیلی هم خسته بود. کامل غذا خورد بعد شربت رو خورد. خدارو شکر کلا بچه ی قوی ای هم هست. باشه تا صبح هی چک میکنم. 😫😫😫

خوابیده. امروز خیلی هم خسته بود. کامل غذا خورد بعد شربت رو خورد. خدارو شکر کلا بچه ی قوی ای هم هست. ...

خداروشکر. انشاا... مشکلی پیش نمیاد

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد