monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 عنوان یکی استوریاموچک میکنه مشکوکه 233 بازدید | 11 پست سلام یکی که نه کسی دنبالش میکنه ونه کسیو دنیال میکنه وپستم نداره.ینی همه چیزش صفره استوریامو نگاه میکرد.بهش درخاست دادم دیگه چک نکرد...اسمشم چنتا کلمه پشت سرهم بود.چجوری میشه؟اسممو سرچ کرده ینی؟ بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔 1398/10/27 | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabamh عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 11521 پیج فیکه یکی چکت میکنه صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 بلاکش کن تمام مسدودکردن رو بزنم؟ بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78656 مسدودکردن رو بزنم؟ گوشی من انگیسی زده بلاک تیکر تولد چهار سالگی پسرم
cactuus عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2272 مسدودکردن رو بزنم؟ مسدود کنی بازم میاد پیجت قفل کن مارا بجز خیالت فکری دگر نباشد..
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 میشه هم پیج خودتوداشته باشی هم یدونه فیک بسازی؟ بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 چجوری قفل کنم؟ بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
سیمن عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1988 میشه هم پیج خودتوداشته باشی هم یدونه فیک بسازی؟ اره اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 اره من بلدنیستم قفل کنم.چجوری قفل کنم پیجمو؟ بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
سیمن عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1988 بروتوتنظیمات بزن حساب خصوصی اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم