2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

367 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

من دارم وارد دوران نامزدی میشم و هیچی نمیدونم. دلم میخاد مخصوص این دوران اگر کارهای خاصی باید انجام بشه بدونم. مثلا کلاس‌های خاصی یا کتابی چیزی اگر هست برم. هر اطلاعات دارین یا توصیه و نصیحت و تجربه هم اگر دارین بهم میگین؟ ممنونم

کتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو حتما بخون

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو حتما بخون

😑😑😑😑

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......
😑😑😑😑

چیه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
متوجه نشدم عزیزم چیکار کنم یعنی؟ 

عزیزم من بین تاپیک هام ۴ تا تاپیک عکس دارم که توی هر کدومش چندتا از عکسامو گذاشتم میخواستم اگه زحمت نشه اونارو گزارش بزنین 

کاربری من و دخترخالم 😒
خونه خانواده همسر هفته ای یکبار. مانند مهمان برو کمک بکن اما درحد بردن آوردن چندتا چیز کوچیک. کوزت ن ...

حنا جان اونوقت میشه راجع به رابطه هم بگی؟ به نظرت اگر رابطه باشه نه کامل خوبه یا بده؟