2777
2789
عنوان

یه سوال مذهبی💙لطفا همه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 37 پست
عزیزم کسایی که مورد سحر قرار میگیرن درستش از نظر مذهب اینه پیش ادمی ک اهل دینه برن مثلا یکی میگه سو ...

اخه آدمی که علمش روداشته باشه خیلی کم پیدامیشه

مثلایه زمانی آیت الله کاشانی روتوقم میگفتن که این علم روداره که الان فوت شدن 

همون زمانهاهم به سختی میشدایشون رودید

4قل روزیادبخون

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

ببین یه کار بهت میگم سخته ولی خیلی تاثیر داره دیگه بالاتر از این کار نیست که بخوای انجام بدی و نتیجه بگیری

۴۰ روز توی خونت سوره بقره رو پخش کن ینی دانلود کن و بزار صوتش توی خونه پخش بشه و اگر تونستی خودتم بخونی باهاش که چه بهتر ولی اگر نتونستی فقط بزار صوتش توی خونه باشه 

شک نکن هر سحر و جادویی هم باشه برطرف میشه

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه آدمی که علمش روداشته باشه خیلی کم پیدامیشه مثلایه زمانی آیت الله کاشانی روتوقم میگفتن که این عل ...

بعله درست میفرمایید💙💙

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

این رو هم اضافه کنم ک تمام حرفایی که خانوم زد راست بود!! و اون چند وقت همش آشناهام از من دور میشدن ب ...

بمن اینجا گفتن بزچهارگوشه قران به اب اون اب به گوشه های خونت بزن ولی من نکردم به قران حساسم گفتم ابکی شه گناه میشه

دعای حرز امام جواد خوندم 

وسه روز۷بار سوره ممتحنه

توخونم سوره بقره پخش کردم

خودمم ماه رمضون بود خوندم قران

جادوهارو ازجایی که معجزه بود پیداکردم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
ببین یه کار بهت میگم سخته ولی خیلی تاثیر داره دیگه بالاتر از این کار نیست که بخوای انجام بدی و نتیجه ...

مرسی عزیزم😘😘

مادرشوهرمن اونقدر دعا به خوردم داد الان همزاد افتاده به جونم ۴ ساله ولم نمیکنه

شما هم توصیه منو که بالا نوشتم بخون و انجام بده شک نکن مشکل شما هم برطرف میشه

کار سختیه حتی ممکنه اولش از شنیدن صوت بقره اذیت بشی ولی شک نکن تمام موکلین بد رو از بین میبره

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
ای وایی😱😱من اصلا دعا اینا نه خوندم نه گرفتم فقط شنیدم خاله دوستم که فوت شده، میگفته آب قران بخوری ...

کاش منم نمیدونستم چیه کاش یه خانواده گیرم میومد اهل دعا نبودن و اعتقاد نداشتن 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
من نوشتم مذهبی برای اینکه کسایی ک اعتقاد دارن به دین بیان از اون جهت راهنمایی کنم اولم گفتم ک اولین ...

مگه هر جا ایات قران باشه امکان سوء استفاده نیست من چهارتا خط قران بنویسم بگم با بریز تو اب بخور فلان میشه و...باید باور کنی!! هر چی هست تو مفاتیح هست دعا خود رانو بخون نیت کن خدا مهربونتر از این حرفاست

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
کاش منم نمیدونستم چیه کاش یه خانواده گیرم میومد اهل دعا نبودن و اعتقاد نداشتن 

عجببب

چرا این اتفاق افتاد اخه؟ چی شد که فهمیدی همزادت اومده

چون من اطلاعاتی ندارم و خب خانوادم اصلا آدمایی نیستن که اعتقادی باشن از توشون فقط منم که اعتقاد دارم به دین اونم به خاطر این بود که اکثر اوقات پیش مادربزرگم بودم و اونم هیچوقت نمازش قضا نمیشد

ببین یه کار بهت میگم سخته ولی خیلی تاثیر داره دیگه بالاتر از این کار نیست که بخوای انجام بدی و نتیجه ...

روزی یه بار

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
عجببب چرا این اتفاق افتاد اخه؟ چی شد که فهمیدی همزادت اومده چون من اطلاعاتی ندارم و خب خانوادم اصل ...

وقتی بچه انداختم رفتم دعانویس گفت همزاد داری خواستم مثلا بگم اعتقاد ندارم نرفتم ۴ سال گذشت دیدم حامله نشدم مجبورشدم برم دعاشو بگیرم مادرشوهرم خودش گفت برام زبان بند نوشته 

معتقد نشو خیلی بده همش گیره میفته تو زندگیت 

شما هم توصیه منو که بالا نوشتم بخون و انجام بده شک نکن مشکل شما هم برطرف میشه کار سختیه حتی ممکنه ا ...

ممنون خوندم ولی اگه یه روز خونه نبودم و نتونستم چی 

بعدشم تو روز خونده بشه یا شب ؟

وقتی بچه انداختم رفتم دعانویس گفت همزاد داری خواستم مثلا بگم اعتقاد ندارم نرفتم ۴ سال گذشت دیدم حامل ...

الان یعنی چون حامله نمیشی یعنی همزاد داری؟

من فقط همین یه بار بود کلا ک سرکتاب گرفتم اونم چون خیییلی ازش تعریف میکردن خانوم معتقدی بود سید بود اصلنم اهل پول گرفتن و این چیزا نبود

خیلی چیزا گفت حالا این یه بخشش منو درگیر کرده بود

راجب همزادم یه چی به من گفت

منکه مجردم..... تعداد بچه هامو داشت میگفت،یه عدد بالا داد تعداد رو بعد گفت اگر این تعداد نشه یعنی همزاد هست

منم ک خب چون مجردم و اصلا تو فاز بچه و اینا نیستم نپرسیدم

الان یعنی چون حامله نمیشی یعنی همزاد داری؟ من فقط همین یه بار بود کلا ک سرکتاب گرفتم اونم چون خیییل ...

نه من زیاد میرم هربار رفتم یه چیزی گفته مثلا یه بار گفت ۶ تا بچه داری بعدازدواج رفتم گفت ۴ تا داری الانم میگه ۳ تا داری ذهنتو درگیر نکن به هرچی فکر کنی به سرت میاد نه اینکه دروغ بگه ها منظورم اینه سرنوشت امکان داره تغییر کنه