*سوگل مدیر استارتر عضویت: 1392/06/27 تعداد پست: 1470 عنوان وقتی محل کار تو تنها میخوای سلامت رفتار داشته باشی!!! 297 بازدید | 22 پست چند سالی هست که به این محل کار اومدم.با دقت و جدیت و سرعت و وجدان کاری که داشتم خیلی زود تو کارم مطرح شدم و مورد توجه قرار کرفتم. دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم. 1398/10/27 | 08:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آقامسعود عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 707 آفرین ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ...💔
*سوگل مدیر استارتر عضویت: 1392/06/27 تعداد پست: 1470 تو قسمتی کار میکردم که کار ارباب رجوع بدبخت رو ۴ سال معلق نگه داشته بودن.من که رفتم با برکزاری جلسات سریع و پیگیری کار این بنده خداها رو تو ۴ سروسامون دادم.ارباب رجوع ها بیچاره ها سورپرایز شده بودن دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
*سوگل مدیر استارتر عضویت: 1392/06/27 تعداد پست: 1470 مدیرمون سلامت رفتار و دقت منو که دید منو برد تو قسمتی که خیلی حرف و حدیث پشت سرش بود و به اصطلاح بخور بخور توش بود. دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
*سوگل مدیر استارتر عضویت: 1392/06/27 تعداد پست: 1470 تو اون قسمت که رفتم خوب با همون جدیت و دقت کار میکردم. کم کم دیدم اختیاراتم کم شد. حرف ظاهر و رفتار باطن مدیرمون عوض شد. من با نهایت تلاشی که میکردم اصلا کارم دیده نمیشد دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
atijuni4100 عضویت: 1395/04/28 تعداد پست: 910 اسی نیرو نمیخواین من خیلی نیاز دارم به کار قول میدم همکار خوبی بشم برات
*سوگل مدیر استارتر عضویت: 1392/06/27 تعداد پست: 1470 هرشب با بغض میخوابیدم . همکارهای منافق و دروغگوی من کارشون تو بوق و کرنا بود. فرصت بیشتری برای نشون دادن کارشون داشتن دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
atijuni4100 عضویت: 1395/04/28 تعداد پست: 910 تو اون قسمت که رفتم خوب با همون جدیت و دقت کار میکردم. کم کم دیدم اختیاراتم کم شد. حرف ظاهر و رفتار ... نمیگی کجا کار میکنی؟
*سوگل مدیر استارتر عضویت: 1392/06/27 تعداد پست: 1470 و حالا چند روزه که متوجه شدم که اینا همشون پشت پرده باهم با بعضیها تبانی میکنند و همشون لقمه میزنند دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
*سوگل مدیر استارتر عضویت: 1392/06/27 تعداد پست: 1470 خیلی ناراحتم از اینکه این افراد کثیف به من بعنوان یک آدم ساده که هیچی حالیش نیست نگاه میکنند. دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
*سوگل مدیر استارتر عضویت: 1392/06/27 تعداد پست: 1470 و اینکه من به گناه داشتن سلامت رفتار باید تو حاشیه باشم. دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
*سوگل مدیر استارتر عضویت: 1392/06/27 تعداد پست: 1470 و الان میفهمم منو بردن اون قسمت که فقط حضور من تاییدی باشه بر ای ادامه کثافت کاریهاشون. فقط من اونجا هستم. ولی پشت پرده خودشون کارها رو انجام میدن دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
jasminnnne عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 3901 خیلی ناراحتم از اینکه این افراد کثیف به من بعنوان یک آدم ساده که هیچی حالیش نیست نگاه میکنند. یه جوری غیر مستقیم بهشون بفهمون خیلی وقته خودت متوجه کاراشون شدیولی به روی خودت نمیاری