2777
2789
عنوان

وقتی محل کار تو تنها میخوای سلامت رفتار داشته باشی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 22 پست

عزیزم این چیزا دیگه عادی شده تو ایران😂

اونایی ک درس کار میکنن گذاشته میشن کنار

حرص نخور

دس اونام بالاخره رو میشه

دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تووک دستت تو کاره مگه میشه نتونی بفهمی قضیه چیه چطور میخکرن و سند جور کنب

ستدها تو دفتر ما درست نمیشه‌ 

دفار ما یه دفتر فنی هست. نا باید طرحها و شرکتها رو از نظر فنی تایید کنیم. 

و فقط اونهایی تایید میشن که بتونن نظر مثبت دفتر مارو جلب کنند. 

دیگه ببینید چه خبره

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

من فقط روال درست انجام کارو پیگیری میکنم. اینکه چه جوری شرکتی تایید بشه یک نظر جمعی است. . همکارهای من پشت پرده به احناع نیرسن ویک شرکت رو مورد تایید قرار میدن. من هم چون یک نفر هستم نظرم هضم میشه تو جمع اونا

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

استارتر عزیز متأسفانه امروزه روز هرجا تشریف ببرین اوضاع همینه. اون عزیزانی هم که میگن نه و مخالفت میکنن که همه جا اینجوری نیست دقت نکردن یا هنوز متوجه نشدن. سیستم به قدری داغونه که قابل باور نیست. آدمفروشی و زیرآب زنی و مدیریت های غلط و دزدی از پایین تا بالای هر اداره و سازمان و ارگانی نتیجش شده همینی که میبینیم. و نمیشه کسی رو مقصر دونست چون وقتی فساد سرتاپای مملکت رو گرفته نمیشه انگشت اتهام رو به سمت شخص گرفت

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود