الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط روال درست انجام کارو پیگیری میکنم. اینکه چه جوری شرکتی تایید بشه یک نظر جمعی است. . همکارهای من پشت پرده به احناع نیرسن ویک شرکت رو مورد تایید قرار میدن. من هم چون یک نفر هستم نظرم هضم میشه تو جمع اونا
استارتر عزیز متأسفانه امروزه روز هرجا تشریف ببرین اوضاع همینه. اون عزیزانی هم که میگن نه و مخالفت میکنن که همه جا اینجوری نیست دقت نکردن یا هنوز متوجه نشدن. سیستم به قدری داغونه که قابل باور نیست. آدمفروشی و زیرآب زنی و مدیریت های غلط و دزدی از پایین تا بالای هر اداره و سازمان و ارگانی نتیجش شده همینی که میبینیم. و نمیشه کسی رو مقصر دونست چون وقتی فساد سرتاپای مملکت رو گرفته نمیشه انگشت اتهام رو به سمت شخص گرفت
من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود