2777
2789
عنوان

ناخن جویدن بچه سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 11823 بازدید | 39 پست
عجیبن؟الان تو همه جا اموزش تصویری رو بورسه حتی دندانپزشکم یه عکس دندان کر خورده میذاره میگه نذاری مع ...

عزیز من اون عکس  عواقب  نرسیدن ب دندون رو نشون میده  ناخن جویدن  دلیلش استرس و اظطراب دورنیه ک بچه داره  حالا ب دلایل مختلف  حالا بنظرت  این مشکل با نشون دادن عکس عصب کشی حل میشه   ن  تازه  استرس بچه بیشتر هم میشه   باید فهمید دلیل ناراحتی بچه واسه  تسکین خودش رو میاره ب ناخن جویدن چیه   و اون مشکل اصلی رو حل کرد

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز من اون عکس  عواقب  نرسیدن ب دندون رو نشون میده  ناخن جویدن  دلیلش استرس و ا ...

اون برا دندان قروچه بود.من قبول دارم اما تو کوتاه مدت جواب میده تا بره میش مساور.کلا که بد سنی هست ۳ تا ۷ سال

میدونم که عصبیه  .شرایط کاری پدرش  تغییر کرده زیاد نمیبینش تو خونه خودمونم نیستیم .ولی نگر ...

عزیزم   پایه های شخصیت  هر انسانی  تو 4 5  سال اول زندگیش شکل میگیره     مطالعه کن ببین رفتار با بچه 3 ساله باید چجوری باشع   روزی چقدر براش وقت میزاری   روزی چقدر باهاش بازی میکنی  روزی چقدر   سرش داد میزنی یا میزنیش  با خودت رو راست باش  میدونم  بزرگ کردن بچه خ سخته  ولی  تحمل چند سال سختی واسه  پرورش ی ادم ک از نظر روحی سالم باشه  خ ارزش داره

برا من بعضی وقتا از استرسه ولی اغلب دلیل خاصی نداره یا نمیدونم دستم بیکار باشه یا ناخن میجوم یا با ...

از استرسه ک  الان  تبدیل شده ب ی عادت   عادتی ک توی ضمیر ناخود اگاهت  بهت ارامش کاذب و دروغین میده  مشکل استرس و شایدم افسردگیت ک حل بشه  ناخن جویدنت هم حل میشه

اون برا دندان قروچه بود.من قبول دارم اما تو کوتاه مدت جواب میده تا بره میش مساور.کلا که بد سنی هست ۳ ...

1 تا 7 سال طلایی ترین سن تشکیل شخصیته  ک اگه  بدونی  چجوری تو هر مقطع سنی چجوری با بچت رفتار کنی  میتونی از تک تک لحظه هایی ک با بچت میگذرونی لذت ببری  اگرم   ندونی  باید چیکار کنی  میشه  بدترین سالهای عمر خودت و بچت  جالبه بدنید خ از مشکلات رفتاری ک ما تو سنین بزرگسالی داریم  بخاطر رفتارهای غلطی بوده ک  دیگران مخصوصا والدینمون  بین سن 1 تا 7 سالگی  باهامون داشتن

میشه راهکار منم گوش کنید.ببینید هر وقت شروع کرد به ناخن جویدن سریع و با خنده بگین خب همگی دستاتونو بالا بگیرید تا 10 بشماریم.یا مثلا همگی دستاتونو بذارید زیرتون روش بشینید ببینیم کی بیشتر میتونه دستشو نگه داره.من با همین راهکار از سر پسر خواهرم انداختم.ناخناش افتضاح شده بود. این راهکار مستلزم همکاری اعضای خونواده ست.حتما با لبخند و هر وقت خواست شروع کنه این کار رو انجام بدید کم کم از سرش میوفته.اینو یه روانشناس حاذق بهم گفت. استرس و اضطراب محیط خونه رو کم کنید.کثیف کردن مبل یا فرش مهم نیست.پاره کردن یه کاغذ و ریختنش رو زمین مهم نیست.خونه نامرتب باشه مهم نیست شلوغ بازی و سر و صدای بچه مهم نیست.اصلا باهاش سر این چیزای مسخره دعوا نکنید.کثیف شد می شورین نامرتب شد مرتب می کنین.از من میشنوین کاراتونو بذارید نیم ساعت قبل اومدن شوهرتون.اون موقع سریع مرتب کنین.بذارین بچه آزاد باشه.یه چیز دیگه هم اینکه با قصه هم میشه از سرش بندازین قصه ببعی رو بگین که ناخناشو می جویده بعد زشت شده بوده و به همبن خاطر اصن دوست نداشته بره بیرون و دوستاشو از دست میده و ...هر شب نگین اما هفته ای یه بار قصه با این مضمون براش بگین.هر روز سعی کنین با باباش تماس بگیرین بچه حرف بزنه با باباش.تا حدودی دلتنگیش رفع میشه.چندین راهکار دادم.امیدوارم افاقه کنه. خانوما بچه هاتون رو سعی کنین از چیزی نترسونین.فوبیاشو می گیرن بماند چند وقت بعد تبدیل به شب ادراری و مشکلات دیگه ای میشعه.مشکل رفع نمیشه تبدیل به یه مشکل جدید میشه.پس با قصه با بازی از سرشون بندازین.

به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
میشه راهکار منم گوش کنید.ببینید هر وقت شروع کرد به ناخن جویدن سریع و با خنده بگین خب همگی دستاتونو ب ...

ممنون .عزیز 

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍
ممنون .عزیز

سلام تونستین دندون جویدن رو از سر پسرتون بندازین

اگه آره میشه راهنماییم کنین واقعا کلافه شدم پسر منم همین سن و ساله و به تقلید از دوستش ناخن میجوه اون از سرش افتاد این ول نمیکنه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید