2777
2789
عنوان

ناخن جویدن بچه سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 11825 بازدید | 39 پست

خانم  فقط توجه  کن ب بچت   باهاش بازی  کن   سرشداد نزن  بغلش کن ببوسش  کاری کن ک بخنده  بهش اهمیت بده  تنبیه بدنی ممنوع   تنبیه  زبانی ممنوع     بچت  عصبیه  مظطربه  فقط مادرانه کنارش باش براش وقت بزار خوب میشه 

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
فکر نکنم سنش طوری باشه که بفهمه .بچه شما چند سالشه ؟

برا من ۳ و نیم تو ۴.گفتم دخترم ببین این عکس ناخن دختر دوستمه گف واااااای چی شده گفتم جویده گف ااا چ دختر بدی چقد زشت سده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم دندون قروچه میکنم با هزار روش امتحان کردم اخر مجبور شدم فیلم عصب کشی دندون رو بهش نشون دادم ...

فکر نکردی ممکنه  تا اخر عمر این صحنه جلوی چشمش بمونه و اظطراب بگیره

من از بچگی تاا همین پیش پای شما ناخنامو میجویدم:)))))

دلیلشا  میتونی بگی  برای خانمها  ک پیشنهادهای عجیب و غریب میدن  برای رفع ناخن جویدن ؟ میتونی بگی دلیل ناخن جویدنت چیه  عزیز؟ 

باور کن چون عشق لاک داره همشو میخورد.جدیدا دیگه نه میخوره نه خیلی لاک میزنه

خب خداروشکر  که از خر شیطون اومده پایین دخمل بلا😁😍

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

عصب کشی که ترسناک نیست.هست؟

برای کودک  س چها  ساله  ترسناکه   حتی ممکنه  اینقدر بترسه ک فوبیای  مطب دندانپزشکی پیدا کنه   و برای  معاینه دندونم ب مشکل بخورید

دلیلشا  میتونی بگی  برای خانمها  ک پیشنهادهای عجیب و غریب میدن  برای رفع ناخن جو ...

عجیبن؟الان تو همه جا اموزش تصویری رو بورسه حتی دندانپزشکم یه عکس دندان کر خورده میذاره میگه نذاری معایبنه کنم میشی این🤐🤣

خانم  فقط توجه  کن ب بچت   باهاش بازی  کن   سرشداد نزن  بغلش ...

میدونم که عصبیه  .شرایط کاری پدرش  تغییر کرده زیاد نمیبینش تو خونه خودمونم نیستیم .ولی نگران کاراشم که بمونه سرش . 

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍
فکر نکردی ممکنه  تا اخر عمر این صحنه جلوی چشمش بمونه و اظطراب بگیره

خیلی فک کردم خیلی تذکر دادم نزدیک یک سال اینکارو میکردم بردمش مشاور گفت عصبی نیست بیشتر از سر عادت و لجبازی ، بردمش دندون پزشک گفت باید بی هوش شه و رو 4تا از دندوناش مواد بزاریم تا دندوناش رو هم قرار نگیره اما واسه حرف زدن و غذا خوردنش ی خورده مشکل پیش میاد اگه هم کاری نکنی مینای دندونش داغون میشه منم مجبور شدم اینکارو کنم واقعا راهی بهتر از این پیدا نکردم 

دلیلشا  میتونی بگی  برای خانمها  ک پیشنهادهای عجیب و غریب میدن  برای رفع ناخن جو ...

برا من بعضی وقتا از استرسه ولی اغلب دلیل خاصی نداره یا نمیدونم

دستم بیکار باشه یا ناخن میجوم یا با موهام بازی میکنم